Scudo Sports

Bakırköy-Yeniköy pazar turları

Tepki
1
Selamlar
Pazar günleri 06.30 da Bakırköy'den çıkarak Yeniköy'e kadar sürüyorum,
Hali hazırda benzer mesafeyi benzer saatlerde süren arkadaşlar var ise yanlamak isterim :)

Scudo
Ben de aynı rotada sürüyorum ama gece 3 ya da en geç 3 buçuk civarı çıkıyorum. O saatlerde de dönüyor oluyorum. Gece serinliği ve ıssızlık.. Mutlaka tavsiye ederim bu saat aralığını.

aynı yolu bu hafta cumartesi ve pazar üst üste yaptım ama hep öğleden sonra çıktım yola, akşam döndüm.. :)

Zeytinburnu-Beşiktaş benim için yan oda gibi oldu. 2 defada Sahilden Sarıyer yaptım. Genellikle akşamları 19:00-20:00 gibi çıkıyorum. Yukarda arkadaşın dediği gibi birgünde gece 01-02 saatlerinde çıkış kafama takıldı.

Gece nasıl oluyor o yol. Hep sabahları denk geldim. Işığım yok ışıksız gidilir mi ? Bu akşam program olursa gelebilirim. Gece 12 den sonra herhangi bir saat

Güzergah ışıklı ama ben çakarsız çıkamıyorum. Sahil yolu ne kadar geç olursa o kadar iyi.

Benim düldülde ufak bir sıkıntım var onu halleder ve çıkarsam buraya yazarım.

@oktayakgoz

O zaman bu gece bir tur yapayım bakayım nasıl olacak.

sabah 06.30 gibi gayet tenha sahil yolu, benim şansıma sıcakta olmadı hava hiç
gece de denenebilir ama beşiktaştan sonra o saatte bile baya bir trafik olur diye tahmin ediyorum
@baykuş97 tabi ki bu pazar çıkacağım yeniden, haberleşelim

@Anıl Güngör

Beşiktaş Ortaköy arası sıkışık ama Ortaköyden sonra resmen İstanbul dışı gibi :) ( Cuma- Cumartesi geceleri hariç )

Saat 20:47 ...... 21.00 gibi ben çıkar. Niyet Beşiktaş, kısmet ise ne çıkarsa bahtımıza:)

@oktayakgoz

Yol bomboş, en fazla 5-10 dakikada bir araç geçiyor. Sadece Beşiktaş-Ortaköy arası biraz yoğun ama o da çok az.. Ortaköy'ü geçtikten sonra insan kendini bomboş bir şehirde gibi hissediyor.

Işık konusunda da, kesinlikle ışık kullanmanız gerek. Yollar yeterince aydınlık ama sonuçta trafiktesiniz ve görünür olmanız gerekiyor. Gece sürüşlerinde ön ve arka ışık şart. Bir de mümkünse fosforlu yelek veya forma.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Yarın için bir planı olanvar mı

ortalama kaç km bu mesafe (Bakırköy Yeniköy)

Geri