Scudo Sports

Bakırköy Bisiklet Yolu Olayındaki Gelinen Başarı

@Türka¥
mesafeler de tatsız bi baştan öteki başa sahilden gidemiyosun :)

Scudo
@Tasogare

Evet hemde soğuk burası, bişeyler giyiyoruz soğuktan hep :)

@Türka¥ hep demisimdir. turkiye den cikamazsam izmire tasinicam diye. 2 yil izmir de kaldim ve gercekten hayal meyal hatirladigim kadariyla inanilmaz guzel bi yerdi. eger hala o guzellikteyse hemen gelmek istiyorum. ama duydugum kadariyla izmirin de istanbuldan pek farki kalmadigi..

@VeXoR ;) Tebrik ederim gerçekten. Aslında çözüm basit bisiklet yollarının kenarına kasis yerine demir 50 cm lik direkler dikseler oraya hiç bir araba giremez. İnsanlarımızda anlayış kalmamış. Geçende Gürpınar sahilde karşılaştım. Kaldı ki o kadar otopark alanı var. Adam bisiklet yoluna sokmuş arabayı yolcularını ailesini arabaya bindiriyor. Yani 2 dk. yürümeye üşenmişler.

Bakırköy-Yenikapı arası gerçekten rezalet durumda. Beylikdüzünden Eyüp Sultana kadar gittik o kadar yolda en zorlayan yer Bakırköy-Yenikapı arası yol oldu.

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
ben iki haftadır geciyorum eskısı gıbı hıc araba yok ama bisiklet yolu hıc duzgun degıl sonu inşaatta bitti :eek:.Geri normal araç yolunu kullandım.

okullar kapanınca iptal olacak olan bisiklet yolları ,bostancı-tuzla arasıdır ,geçmiş ola, hurra mangal yaşasın mangal,tabi ben şelalede olacam ,dönüşte ise saat 21.00 'de geçerim bisiklet yoldan ,çoktan yoğunluk bitmiş olur.
esasında 200 kişi toplanıp bizde sahilde mangalmı yapsak acaba .....:koptum::komik:

@Kudret Kurtcebe Zaten sahil yollarında en güzel bisiklet saati sabah saatleri onun dışında maalesef mangal mangal arabalar...
çok güzel bir fikir aslında 200 bisikletdaşlar mangal keyfi :rolleyes:

Bugun bir arkadaş bisiklet yoluna park eden araçların bir polis tarafından deftere plakalarının yazıldığını paylaşmış. Güzel bir gelişme :cool:

Televizyonlarda bisiklete dair programlar, haberlerde bisikleti tavsiye eden ve bisiklet kullanıcılarına karşı ,bisiklet yollarına karşı duyarlı olmaya davet eden programlar olmadığı sürece,basında gazetelerde bisiklet konusunun işlenmediği sürece zor.

piknikçiler otobanda piknik yapacak nerdeyse bisiklet insan gücüyle kullanılan aynı
bir araçdır,abd ab bisiklet kullanıyor bisiklet yolunan park etmek carpmak büyük suctur.

abd önüne gelen yerde mangal izin yok .belli yerlerde yapıla bilir buda egitimle olur. sahiller herkeze acık bisiklet yolu toplumu cevre bilncini yaymaktır sahilde araçların bıraktıkları egzoz aynı zamanda hava kirliği artırmaktadır birde mangal üst solunum yolu hastalıgıda tetikler .

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
burası da bakırköy veliefendi önü, resimleri emniyete gönderdim. emniyetten gelen cevap da ekte

Dosyalar

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    117,5 KB · Okunma: 38
  • unnamed (2).jpg
    unnamed (2).jpg
    41,8 KB · Okunma: 37
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    146,3 KB · Okunma: 34
  • Beğen
İq seviyesi son derece düşük bir memlekette yaşıyoruz. Yapacak birşey yok. Ceza yaptırımları ağırlaşsa da birşey farketmez. Adamdaki rahata bak ya, gitmiş bisiklet yolunda mangal yakıyor. Şaka gibi

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Geri