Scudo Sports

Bahçeşehir

@ali genç

Ali Bey,

Mesajınız için teşekkür ederim. Semih Bey'in de telefonunu aldım, inşallah buluşmamız yakındır artık :)
Size aliisme1@hotmail.com adresinizden telefonumu mail atacağım.

Mesajlaşıp buluşuruz.
Bisikletli günler :)

• Beğen
Tepkiler: semih59
Scudo
Bahçeşehir ve çevredeki bisikletsever arkadaşlarım 25 eylül pazar sabahı avcılar ambarlı deniz otobüsleri iskelesinde saat 10.00 da buluşup sahilden sirkeci yönüne pedallayacağız gezimiz performans değildir grup disiplini içinde gezeceğiz.Katılmak isteyen bisikletseverler gelebilirler.Sevgiler saygılar.

Arkadaşlar bende Bahçeşehir 2.kısımdayım aynı zamanda avcılar bisiklet klubu üyesiyim.Faceden bakabilirsiniz sevgiler saygılar.

Semih Bey Merhaba,

Bisikletimin lastiği tekrar sorun çıkardı o yüzden sizi arayamadım. Bu hafta görüşemesek bile inşallah Pazar buluşuruz. Avcılara da bir mani olmazsa beraber gideriz.

Ali müsait olur musun sen de?

Saygılar.

• Beğen
@Bilal Demir

Beni telefonla arasa idin yapardım.Hafta içi görüşebiliriz bana bir gün öncesi telefondan mesaj atarsan iyi olur.Pazar günü bahçeşehirde yunus market var esenkent yolu köşesinde ışıkların olduğu yer pelit pastanesi önünde pazar 09.00 da buluşalım beraber avcılara etkinliğe gideriz belki özmende gelecek oda avcılar gruptan selamlar

@semih59

Çok teşekkürler, ama bu işleri de öğrenmek gerek :)
Pazar günü hayatımda ilk kez patlak lastiğe yama yaptım ama başarılı olamadım. Japon yapıştırıcıyla yamanın yapıştırılmayacağını öğrenmiş oldum.
Neyse dün akşam iç lastiği değiştirdim, sıfır lastik taktım. Hallolmuştur inşallah.
Pazar inşallah Pelitin önünde 9:00'da buluşuruz, çok büyük bir engel olmazsa.

Teşekkürler

@Bilal Demir

Tamam bilal 09.00 da pelitin önünde olacağım.Bisikletin lastiği patladığı zaman iç lastiği çıkarınca el ile dış lastiğin içi kontrol edilecek dış lastik üzerinde cam veya tel,çivi takılı kalır ise taktığın iç lastiği tekrar patlatır bilgin olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Bilal Demir
Pazar günü katılmaya çalışacağım, gelemezsem haber veririm yine. Yalnız "pelit" dediğiniz yer neresi anlamadım? Buluşma yerini anlamadım :(

@ali genç

Ali Merhaba, Pazartürk'ten az aşağı inince Yunus market var, birisine sorsan gösterir. Pelit de hemen orada. İnşallah aksilik olmazsa telefonlaşırız zaten. Sen yengeden izin işini hallet gerisi kolay

@semih59

Teşekkür ederim. Benim patlak jantın içindeki sivri çıkıntılardan kaynaklanıyordu. Ben de onları bir bez parçasını kesip oraya dolayarak etkisiz hale getirmeye çalıştım. Eskisine nazaran çok daha iyi şimdi. Zamanla öğreneceğim inşallah :)

@Bilal Demir

Bilal bez parçası ile olmaz o lastik gene patlar eğe ile sivri çıkıntıyı törpüle sonra zımparala o seviye olsun bu işleri yaparkan çıkan kırıntılara dikkat edeceksin janta veya lastiğe yapışırsa tekrar gümler:) Birde jant ta lastik şerit yokmu yok ise keser elektrikçilerin kullandıkları elektrik bantları var jantın üzerine yapıştır komple daha sonra iç lastiği tak derim.sorun çözülür

• Beğen
Bahçeşehir olarak nihayet toplanmış olduk 3 kişiyle bile olsa. Dün (25 Eylül) Bahçeşehir'den Avcılara gittik, oradan Avcılar grubuyla birlikte Sirkeciye. Bakırköy'den de bir iki katılımla 11 kişi olduk. Oldukça güzel bir turdu. Herkese, özellikle Semih Abi'ye teşekkür ediyorum.
Bahçeşehir yakınlarındaki diğer bisikletseverlerle de yakında tanışmak dileğiyle.

• Beğen
Merhabalar,

Bu pazar için ne düşünüyorsunuz? Hava bugünlerde yağabilir ama pek sorun olacağını sanmıyorum. Yine buluşuyor muyuz sabah?
Bence buluşma saatini 8:30 yapabiliriz, böylece yine Avcılar'da bir çay içmeye vaktimiz olur. Tabi size uyarsa.
Selamlar

@Bilal Demir

Bilal kardeşim selam,
02 ekim pazar başka bir etkinliğe katılacağımdan dolayı tur gezi düzenleyemedim avcılar grp sayfada paylaştım.Gideceğim etkinlikte görüşmelerim olacak daha sonraki haftalarda hep beraber olacağız hayırlısı ile:)

• Beğen
Bahçeşehir ve çevre de oturan bisiklet sever arkadaşlar.09 Ekim pazar saat 09.00 bahçeşehir migros burgerkıng önünde buluşuyoruz.Hadımköyden durusu taraflarına gideceğiz kahvaltı öğle mangal akşam döneceğiz.Katılmak isteyen varsa buluşma noktasına gelsin derim.Sevgiler saygılar

Semih Abi merhaba,

Pazar günü hava yağışlı olursa program iptal olur mu?
Ben gelmek isterim ama durusu dediğiniz yer neresi bilmiyorum. Kaç km'dir benim kondisyonum pek iyi değil, gelebilir miyim. Sonra yolda kalmayayım :)

Selamlar

@Bilal Demir

selam
durusu hadımköyden ilerde terkos tarafı karaburun tarafları gidiş dönüş herhalde 90 km olur.sen kendini nasıl hissedersen öyle olsun:)

@semih59

ben daha önceleri tek başıma o istikamete gitmiştim.b.şehirden çıkıp ilk önce tank ın oraya gittim.oradan anayola çıkıp ikinci bir tank ın olduğu yere geldim.dümdüz devam edip hadımköy merkeze göbeğe geldim.karşıma şehitlik falan çıktı.soldan devam ettim.sağ lı sollu hep terkedilmiş askeriyenin binaları falan vardı ama kimseler yok. epey ileri gittikten sonra bir askeri birlikte askerler gördüm daha sonra tarla yolları falan çıktı.tek gittiğim için gözüm kesmedi b.şehire dönmüştüm.takriben 2 ay önce

saygılar. durusu tabelasını görmüştüm ama.

@ONUR ÖZTÜRK

Onur bende bisikletle yanlız çıktığım zaman hoşdere tarafına pedalladım.ıssıs laşıyor gözüm kesmedi daha doğrusu tırstım.Bende dönüş yaptım.Bir ara müsait olduğun gün beraber dediğin yerlere keşif yapalım.Bana mesaj atarsın gitmeden 1 gün önce:)

Merhaba,

Pazar sabah epey şiddetli yağmur vardı, tur iptal olmuştur herhalde dedim. Ama C.tesi günü karşıdan (Ferah mahallesi-Çamlıca) ikinci el bir bisiklet alıp Esenkente pedalladığım için en azından haftayı bisiklete hasret bir şekilde kapatmamış olduk :) Sanırım bi 55 km yapmış oldum.
Önümüzdeki haftalarda hava müsait olursa C.tesi veya Pazar için haberleşebiliriz. Yalnız ben haftasonları internet kullanamıyorum onun için H.içi forumda haberleşip H.sonu da telefonlaşabiliriz.
Herkese iyi haftalar diliyorum.

Geri