Scudo Sports

Bahçeşehir

@Bilal Demir

Biz sağanak yağmurdan dolayı turu yeşilköye çevirdik 7 kişi katıldı bahçeşehirden çıktık turu yaptık.Hem ıslandık ve gübre takfiyesi oldu:)

• Beğen
Tepkiler: Canberk Yapıcı
Scudo
Merhabalar,

Ben Yarın (C.tesi) sabah Avcılar'a doğru çıkmayı planlıyorum. Gelebilecek olan varsa buradan bu akşama kadar haberleşebiliriz.
Selamlar

TUR DUYURUSUDUR ....

22/10/2011 Cumartesi
Saat : sabah 09:30
Buluşma yeri : Büyükçekmece kültür park..
... Güzergah : Büyükçekmece göl etrafı .. At çiftliğinde mola ...
Gelmek isteyenleri bekleriz.
Görüşmek üzere...

@Bilal Demir

22 ekim cumartesi sabah bahçeşehir migros 08.00 de grp olarak buluşuyoruz istersen gel B çekmeceye pedallayacağız

selam arkadaşlar yeni taşınıyorum bu bölgeye..bahçelievlerde oturuyordum.artık bu bölgede antremanlara başlayacağım.görüşmek üzere..

@independent

Hoş geldin

Ben bahçeşehirdeyim.Avcılar grp ile hafta sonları turluyoruz.Siz nerede oturuyorsunuz.Ayrıca bahçeşehirde bisikletsever arkadaşlar var.Bu pencereden etkinliklere bakabilirsiniz

30 Ekim pazar buluşma yerimiz Bahçeşehir migros burgerkıng önü saat 08.15
Yeşilköy iş okuluna pedallayıp işokulundan katılımcılar olacak.öğle 12.00 ibb tesisleri mola daha sonrası grup karar alır:)

@independent

Merhaba, hoşgeldiniz. En kısa zamanda tanışımak üzere.

"‎29/10/2011 Cumartesi sabah saat : 11:00
Tur yapılacaktır. Güzergah olarak Çatalca düşünülmektedir."

Merhaba,
B.çekmece sayfasında duyurulan tura gitmeyi düşünen var mı?

Bahçeşehir-Esenkent sakinleri, selamlar!
Havalar biraz kötü gidiyor ama ilk fırsatta bir tur yapalım. Arayı fazla açmayalım :)

Herkese bisikletli ve keyifli günler.

Herkese iyi günler bol sohbetler.
isimim serkan saygın.Esenkent'de ikamet ediyorum.Aranıza yeni katıldım.Spor ile baya baya içli dışlı sayılırım.Esenkent'de plus spor center'da fitness eğitmenliği yapmakdayım.Bahçeşehirde olan arkadaşları beklerim.üye olmasanız bile tanışma mahiyetiyle bile olsa en azından bir çayımı içersiniz diye düşünüyorum.
Daha önceleri profesyonel basketbol-volleybol-dağclık-kaya tırmanışı ve otomobil sporlarından Drift ile ilgilendim.
şu an işim gereği body boulding ile ilgileniyorum.Fakat bisiklet sporu herzaman aklımda kalan bir daldı.bunuda kız arkadaşımın eski model biachi XC penta MTB'sini
alıp restore ederek gidermeye çalışıyorum.
Çok fazla uzatmadan aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtir sevgi ve saygılarımı sunarım.
Herkeze iyi forumlar spor dolu günler dilerim.

selamlar bahçeşehir tayfası bende aranıza yeni katıldım.tanışma bölümüne gerekli tanıtımımı yaptım.herkesin tekeri düz gitsin ;)

@serkan saygın

Hoşgeldin serkan
Bu sayfadan etkinlikleri duyuruyoruz.

@serkan saygın

Bende bahçeşehirdeyim.Çayını içmeye uğrayacağım.Semih saygın

Bisiklet Camiasına, HOŞ GELDİN. :in:

@serkan saygın

Hoşgeldin aramıza Serkan. Ben de Esenkent'te oturuyorum.
Esenkent / Bahçeşehir'de bisiklet sevenler çoğalıyor, beraber güzel turlar yapar, bu mutluluğu paylaşırız inşallah.
Sağlıkla bol pedallar dilerim. Görüşmek üzere.

Teşekkür ederim bilal hocam.bende sizlerden bir şeyler öğrenerek bu heycana katılım yapıcam kısmetse ;)

Geri