Scudo Sports

Bahçeşehir

Selam arkadaşlar ben esenyurtta oturuyorum.daha önce Fatihteydim taşındım.eski bisikletimi kuzene verdim yaz sonuna kadar yeni ve profesyonel olanını alacağım.Başlıktaki ve çevresindeki bisikletçilerle buradan haberleşebiliriz.

Scudo
Arkadaşlar Merhaba,

Ben aranıza yeni katıldım. Pazarları Bahçeşehir'den yakın yerlere günlük tur yapmayı düşünüyorum. Kondisyonum çok iyi değil, biraz düşük tempolu turlar olabilir. Katılmak isteyen, rota önerisi olan olursa çok sevinirim. Malum tek başına uzaklara gitmek pek emin değil.

Selamlar
Bilal

Merhaba,

Bahçeşehir, Esenkent, Boğazköy'lüler, yakın-uzak mesafe gezi yapmak isteyenlerle haberleşelim lütfen.

Selamlar

@metin bayer
merhaba bende bahcesehirdeyim gerçekten çok uygun yerler var ancak bisiklete binen kimse görmedim. En kısa zamanda Bahçeşehirli bisikletçiler bir araya gelelim...

@Cafer Adıgüzel
Avcılar grup olarak uyelerımız arasında yakın semtlerden olan arkadaslarla her pazar ve carsamba aksamları turlara cıkıyoruz. forumdan ve (özellıkle) facebook uzerınden (avcılar bisiklet kulübü ) takıp edebılırsın...

@Bilal Demir

merhaba
bende esenkentteyim.hepberaber buluşup turlar yapalım zevkli olur
benim standart güzergahım b.şehir-esenkent yolundan hadımköy-askeriye yönüne gidiyorum.o yol genelde sakin oluyor.
yolun sonunda tank var.tankın oradan tekrar esenekente dönüyorum.
ufak ufak mesafeleri artıracam

yassıören çatalca diye tabela varda tekbaşıma gitmeye gözüm kesmiyor

@Aydın GÜLLÜ

merabalar; Avcılar bisiklet grubumuza beklerız (facebook sayfasından avcılar bisiklet kulübü )

Merhaba,

Ben Esenkent'te oturuyorum.
Yakın yerlerdeki arkadaşlarla görüşmek isterim.

Selamlar

Merhaba,

İşlerimin yoğunluğu sebebiyle birkaç haftadır siteye giremedim. Sayın Gökhan Kaplan ve Onur Öztürk, mesajlarınızı görünce çok sevindim. Bu pazar bir mani olmazsa buluşmayı teklif ediyorum. Birlikte tur yapmaktan çok memnun olurum.

Selamlar

Merhaba ben Bahçeşehir'e taşınalı 1.5 ay oldu.
Hafta içi akşamları Bahçeşehir civarında dolaşıyorum. Hafta sonu forumdaki gruplara dahil oluyorum.
Bir tanışma turu düzenlesek fena olmaz. Birbirimizden haberdar oluruz.

@ali genç

Ali Selamlar

Nerelrdesin ne zamandir?Kayip oldun ozlettin kendini:)

Gorusmek uzere

@Eren Tublek

Teşekkür ederim Een Abi, 23 Temmuzda düğünüm vardı, 15 temmuzda izne ayrıldım. Sonra araya ramazan da girdi ara vermek zorunda kaldım işte. Ama geçen hafta sonu aktif olarak döndüm. Cengiz Abi'ye eşlik ettik bir müddet.

Buralardayım artık, epey oldu görüşmeyeli. katılmak için tur kolluyorum şu an. İnşallah en kısa zamanda karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Eren Tublek
Merhabalar,

Bu Pazar (yarın) saat 9:30 'da buluşmaya ne dersiniz, Bahçeşehir Belediyesinin parkında olabilir mesela. Ya da başka bir saat derseniz ona da uyarım. Değişiklik olmazsa ben orada olurum. Selamlar.
Bilal

Arkadaşlar Merhaba,

Gelen oldu mu bilmiyorum ama benim bisikletin lastiği patladığı için pazar sabahı tamirle uğraştım ve anca saat 10:00'da belediyenin parkına gelebildim. Kimse yoktu doğal olarak.

Ben fırsat buldukça h.içi akşamları da çıkıyorum saat 9 gibi. H.içi çıkan olursa da beraber biraz turlayabiliriz. Ö.Mesajdan numaranızı atarsanız haberleşiriz.

Ben henüz Ö.M. atamıyorum.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: ali genç
@Bilal Demir

Bilal bey bende bahçeşehir 2. kısımdayım.Yazları kazdağlarında altınolukdayım istanbula döndüm.Pazar günleri sabah avcılar ambarlı deniz otobüs iskelesinde buluşarak turluyoruz hafta içi bahçeşehir gölet ve çevre yollarda pedallıyorum.

@Bilal Demir

Ben de özel mesaj atamıyorum, evimde internet olmadığı için mesajını göremedim, yoksa kesin gelirdim. İşyerinde bakabiliyorum ancak.
Tekrar buluşmayı deneyelim mi ne dersin? Mesajını bekliyorum.

Geri