Scudo Sports

Bahçeşehir

@kaan ercan

Düzeltme!

Merhaba,

Konuyu takip et müsait olduğunda turlarımıza katılabilirisin,
ayrıca bizde mağaraları seven bir arkadaşımız var, ismi lazım değil baş harfi Metin onunla iyi anlaşacağınızı ümid ediyorum.

Turumuzu tamamladık, ama rotamızda değişiklik oldu, Sirkeci'ye kadar gittik, güzel bir çay molası sonrası yine bomboş olan transit yoldan dönüşümüzü tamamladık.

Dönüşte Metin kardeşimize birşeyler oldu, herzamankinden performansı daha yüksekti, bize 2 km gibi bir fark attı nasıl oldu hala anlamış değiliz.

Faruk Beyle şaşkınlıktan pedal çeviremedik, biz artık Metin'e aramızda Rüzgar Metin diyoruz.

Metin'i tanıyanlara duyrulur. :eek:

Scudo
Ben yokken herkes almış yürümüş desene ,woooow Metin :)

@Engin YILDIZ

Yapma abi gerçek sanıcaklar ya siz avans vermeseydiniz o iş çok zordu :D

@Tuğba Anbanazli

Keşeke sizde aramızda olsaydınız abla ama olsun daha sonrakine inşallah.

@faruk karataş

Abi Engin abiye yolladım sana da baktım ama aktif değlsin msn de ama yollarım tabii ne demek.

@kaan ercan

Vay kardeşim olur tabii iş yeter ki mağara olsun yer zaman problem değil ama ben oraya giriş yasak ve kapalı diye duymuştum yoksa keşfetmek isterim balıkta tutabilirz ama küçük olursa olmaz :D

metin abi kapıları bazen kapatıyorlar iki girişi yukarda ve aşağıda zaten bir miktar yol gittikten sonra merdiven gibi birşeyle aşağı iniş var...olta takımların iyi ise büyükte alırız küçükte...küçükleri salar büykleri yeriz...(canım balık istedi)ama alın ve elfeneri yedekli olarak şart rutubetten bir süre sonra sönüyormuş yani iyi bir çanta ile oraya gitmek şart....ben bir kere girdim içerisi buz gibi...

@Engin YILDIZ

Engin Bey

Sanırım ikimiz varız. Bu aralar foruma ilgi azaldı sanki biraz :confused:

@faruk karataş

Valla öyle görünüyor, Metin'in firarını yazın bence..

Bende geldim, iyi geceler herkese...

Bende özledim ya sormayın.O gün bu gündür bisiklete binemiyorum :( , aslında hafta sonu bişeyler yapsak süper olur hem hava sıcaklığı ve nem azalacakmış ???

Geri