Eğer bu tarafa araçla gelirsen epeyce alternatifimiz olur. Hem böylece dönüş saati problem olmaktan çıkar bence. Geçte olsa güvenli bir şekilde dönersin evine ki Metin de artık böyle yapıyor.
Engin Bey ve Metin'le de görüşüp rotamızı planlarız. Biz 2 gün önce sirkeci yaptık çokta güzel oldu. Dönüşü (saat 23.00 dan sonra) sahil yolundaki ekspres yoldan yapması hem çok güvenli hemde çok çok keyifli oluyor.
Beyazıta gidebiliriz, hatta belki Taksim bile olabilir. Yada kısa olsun biraz dersen Sular Vadisi filan da olur. Sen bilirsin. Bunların dışında bir fikrin varsa lütfen söyle, farklı olması güzel olur.
Ben şöyle düşünüyorum , biz zaten söylediğin gibi araçla Kadıköy'e gidicez, biz dönerken Sirkeci'ye döner sizlerle orada buluşuruz, ordanda canımız nereye gitmek isterse artık, nasıl?
Çok geç oldu ama yeni öğrendiğim bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim
Ferhat KÖSE isimli üye, "pedal nasıl sökülür?" sorusunu şöyle cevaplamış:
Sağa doğru sola doğru diye düşünüren yanılırsın sağ pedal normal herzaman söküp taktıgın cıvatalar gıbıdır sol pedal ters dişlidir olaya böyle bakarsan yanılma payın cok aza ıner.gevşetecegım derken ıyıce sıkılama ufak not bu şekilde çok sıkılaşmış cıvataları sökmek için hafif yağlama yada hidrolik damlatmayla beraber ilk önce sıkılama yönünde cok hafif hareket ettirirseniz daha rahat gevşetirsiniz.
Not: Ben her iki pedalın da ters dişli olduğunu sanıyordum. Yanlış bilgi verdiğim için özür diliyorum.
@faruk karataş
Çok saol ilgilenmen bile yeter Faruk. Sonunda halettik o işi , sanırım şu an siz turdasınız, pedale kuvvet, gelince anlatırsınız bol bol
Henüz çıkmadık Tuğba. Engin Bey'in birazcık işi varmış onu bekliyorum. Metin de bugün il dışında sanırım. İki kişi bi dolaşıp geleceğiz artık Gelince yazarız inşallah.
Ekleme: Pedal sorununu en sonunda halletmiş olmanıza gerçekten sevindim. Sanırım artık spd pedallara sahipsin. Bi turlayalım da görelim nasıl değiştirecek performansını :in:
Sade ve sakin bir tur oldu bu akşamki Engin Bey ile Sular Vadisine gidip birer çay içtik, biraz sohbet edip döndük. Dönüş yolundaki tatlı inişte yaklaşık 55 km/s lik anlık hıza ulaştık. Güzel bir tur oldu. Şimdilik olay yerinden aktaracaklarım bu kadar