Scudo Sports

Bahçeşehir

@Tuğba Anbanazli

Bir sonra ki yıldız 200'üncü mesajını yazdığında. :in:

Scudo
Bende çıkıyorum arkadaşlar , yarın çıkıcak olursak araşırız Engin abi, iyi geceler size.

@Tuğba Anbanazli

Herkese iyi uykular, güzel düşler.

Ben de yatıyorum.

Ben yataktan fırladım, yazmazsam olmaz;

Pedalların diş yapısı normal vida ve somunlara göre terstir. Standart vidalar saat yönünde çevirildiklerinde sıkışırken, pedallar (sürüş sırasında kendiliğinden gevşemesinin önlenmesi amacıyla) saat yönünde çevirildiklerinde açılırlar. Standardın tersi şekilde imal edilmişlerdir.

Tuğba bunu biliyordunuz inşallah :Ahhh-1660 Bunu size nasıl da söylemedim...

Artık uyuyabilirim.

@faruk karataş

Faruk bey uyuyamamış, :p Alemsiniz valla :)

Bu durumda bir daha açılmayacak gibi sıkmış oluyorlar pedalı, eğer öyleyse bu akşam çözerler sorunu.

@Engin YILDIZ

Ben bunu nasılda düşünemedim ya söyledim ama Murat abi ben diğerini böyle söktüm deyince tüh ya...

@faruk karataş

Alemsin Faruk abi bravo valla keşke bunu düşünebilseydik :(

@metin bayer

Ara bence, ben şimdi çıkıyorum yarım saat sonra dönerim, cepten haberleşelim.

Bu akşam sular vadisinde güzelce bir turlarız sonrda demli bir çay yada her neyse süper olur valla ya :)

Tamam abi aradım ama tekrar arıycam ben cepten haberleşiriz bende çıkıyorum görüşmek üzre...

merhaba abilerim ben 3.caddde oturuyorum Bianchi meta Pro bisikletim var...bahçeşehir içinde yada etrafında kısa turlarınız olursa bende sizlere katılmak isterim...bu arada burdan pedallayıp yarımburgaz altınşehir mağralarına gidip ardındanda balık tutmayı seven ve bilenler varsa sazlıdere barajına gidebiliriz...ben bir kere tek başıma gitmiştim tek başına insanın canı sıkılıyor.... :)

Merhaba,

Konuyu takip et müsait olduğunda turlarımıza katılabilirisin,
ayrıca bizde mağaraları seven bir arkadaşımız var, ismi lazım değil baş harfi Metin :p onunla iyi anlaşacağınızı ümit ediyorum. :in: :in:

Metin kardeşimiz yolda, Faruk Beyle Onun gelmesini bekliyoruz, kısmetse sahil yolundan Beyazıt meydanındaki Ramazan etkinliklerine şöyle bir göz atıp döneriz.

Yaklaşık 50 km'lik kısa tur. :in:

Geri