Scudo Sports

Bahçeşehir

Faruk yeni geldik desem başım ağrımaz, önce bize gelip bir soluklandık. sonra Metin'i eve bıraktık ,eve döndük derken... geç oldu, ancak girebildim foruma
.

Scudo
Bu arada Metin'in gözleri çok uykulu bakıyordu, bilmem bu gece fotoğrafları yollarmı, belkide rüya görüyor şimdi...

ufaktan bana yorgunluk çöktü, yatsam iyi olucak, iyi geceler size

Merhabalar herkese;

Engin abi fotoğrafları yollıyayım msn'ni açarmısın?

Bu arada akşam için çok özür dilerim haber vermeyi unutmuşum ezik kaldım şimdi bizleri merak etmeniz böyle düşünmeniz gerçekten çok güzel teşekkür edrim hepinize...

Yaa bende istiyorum o 3 yıldızdan, sistem nasıl işliyor? Gönderdiğin mesaj sayısı mı önemli?

Aaaa Metin'in 4 tane... en az benim mi yıldızım var yani :mad:

@Tuğba Anbanazli

Sanırım mesaj sayısına göre alıyosun abla bende anlamadım nasıls oldu ama şık duruyor ya...

Bu akşam forumda bizden başka kimse yok galiba Engin abiye fotoğrafları göndericektim ama hala yok normalde bu saatte burada olurdu ama...

@Tuğba Anbanazli

Ben geldim :)

Evet Tuğba gönderilen mesaj sayısına göre sistem yıldız veriyor. 50 mesajdan sonra ikinci, 100 mesajdan sonra üçüncü yıldız veriliyor.

Yalnız ben de bu "puan" ve "puanlama gücü" özelliğini anlayamadım. Acaba alınan teşekküre göre mi, benim çok düşükte :)

Geri