Scudo Sports

Bahçeşehir

Herkese merhaba;

Geçtiğimiz günlerde konusu geçen köpek kovucularla ilgili ufak bir araştırma yaptım. Nitelikli bir forum sitesinde kullanan yada kullanmayı düşünen bazı arkadaşların yorumları var. Bir kısmı oldukça komik :)

Belki ilginizi çeker, linki şöyle:

(link)

Scudo
Otobüsteyken bir bisikletli gördüm :) Büyük ihtimal forumdan biridir. Bisiklete pek dikkat edemedim. Ispartakule'de ve caminin karşısında gördüm. Gözlük, eldiven ve arkadaki çanta dikkatimi çekti :)

@faruk karataş

Merhabalar abi,

o aletten temin etmek lazım ya ne olur ne olmaz :))

@enesged

Cumartesi günü 14:30'da falan biz oradan geçtik kardeşimle belki de biz olabiliriz ben çoğu zaman oradan geçiyorum ama bilemiyorum şimdi :)

Bugün saat 19a doğru gördüm :) Çantanın rengi siyahtı sanırım bir paça krem rengide vardı sanırım.

@enesged
Biri bende söz ediyor sanırım:rolleyes:

@Tuğba Anbanazli

Başka birisi olabilir ama malesef ben değilim :) benim gördüğüm kişi erkekti :)

Rota mühim değil,nereye olursa gidelim... ama hatırı sayılır bir tur olsun, iki çevirip dönmeyelim.

Tuhaf,demek saat 19.00 da oraradan geçen tek paçasında fosfor olan, arkasında çanta olan ,eldivenli başka biri daha geçmiş..

Paçada forfor görmedim :/ Siyah camlı gözlükler çantada teker üstündeydi.

@Tuğba Anbanazli

Heey, sen ne demek istiyosun :) iki çevirip dönmek mi oldu yani bizim geçenki tur :Ahhh-1660

@Tuğba Anbanazli

Bahçeşehir'de neler oluyor. Kim bu esrarengiz kişi çıksın çabuk ortaya :)

forum dışından biri olmasıda bence sevindirici olur :) bahçeşehir'de başka bisikletseverlerde var demek olurki güzel bir haber :)

@faruk karataş
Yanlış anlayacağını biliyordum vallahi, olurmu hiç , tarsi aynı ogünkü gibi hatırı sayılır bir tur olsun demek istedim.;)

Engin abi ne tarafta orası?

Geri