Bugün Decatlon'dan dandik bir forma ve güzel bir alt aldım. Eldiveler resmen yağmalanmış. M ve L beden kalmamış. İlgili kişi mağazaya pazartesi kask (ve belki de eldiven) geleceğini söyledi.
P.tesi bi uğrayayım diyorum. Olmazsa uygun görürseniz sizinle birlikte diğer taraflara bakarız :in:
Hayırlı olsun güle güle kullanın, ne zaman isterseniz uygun zaman da gideriz, fakat ben daha önce decathlon'da kask görmüştüm hem pahalı hem de çok amatördü tavsiye etmem.
metin abi magralara bu gün gidecekti galiba...geçen hafta gittiğimde kapalıydı kapıları ama bu hafta açık mı bilmiyorum birde magrada en faazla 100 150 metre ilerler sonra el feneri yada kullandığı ışık aracı söner İnşallah bir çukura düşmeden gelir...bende bahçeşehir çınarlarda oturuyorum her keze selamlar
Merhaba Kaan, senin bahsettiğin mağaralar şu yarımburgaz mağaraları sanıyorum benim gittiğin yer orası değil Çatalca/İnceğiz köyü mağaraları ama orayı da merak ediyorum...
Kampımızı yaptık, çok şükür hiçbir sorun yaşamadan da geriye döndük giderken yolu biraz uzatmışız dönüşte farklı bir güzergah kullandık güzel bir tur oldu çok istiordum sonunda başardım...
Fakat malesef umduğumdan çok farklıydı araştırmalarımda ki kadar ne temizdi ne de bahsedildiği gibiydi çok bakımsız ve yetkililer ilgilenmiyor bu yıl ki sel felaketinden sonra bakım yapılmamış sağolsun orada ki bekçi amca bize yardımcı oldu.
Buz gibi akan suyun kenarın da çadırımızı kurduk kampımızı yaptık hiçbir problem yaşamadık çok şükür iyi de km yaptık tam hatırlamıyorum ama ayrıtılı şekilde yazıcam hepsini inşallah gereken bakım yapılırsa inceğiz mağaraları çok güzel olur.
Fotoğrafta çekildik ama pek fazla değil ne yazık ki fotoğraf çekilmeyi unuttuk eve gelince baktığımda fark ettim ama olanları sizlerle paylaşıcam...