Scudo Sports

Bahçeşehir

Sağ salim evde olmak ne güzel :)

Grubumuz için henüz bir isim gelmedi aklıma ama bugün yaptığımız Başakşehir turuna bir isim buldum bile: "Köpeği an çomağı hazırla turu"

Sanırım Tuğba'da çok beğenecek bu ismi :D

Yok gerçekten atalarımız boş konuşmamış :)

Scudo
Faruk Bey,

Size resimleri yolladım fakat hata mail'i geldi, mail kutunuz dolu olabilir mi?

@faruk karataş

Grup ismi olarak benim de aklımda güzel fikirler var, sizlerle birlikteyken paylaşıcam.

Engin Bey;

Resimler için teşekkürler.

1- Siz birer profesyonel bisiklet sürücüsü, ben ise yoldan geçen bi vatandaş havasındayım,

2- Hiçbirinde doğru dürüst çıkmamışım :),

3- Forma işini hallettim gibi ama acilen bir kask almam lazım,

4- Olmuş artık bundan sonra yapacak birşey yok, bari üçümüz arasında kalsın bu resimler, mümkünse fazla yayılmasın :)

5- Bunca gün bu resimlerin mi peşinden koştum ben :D

uhahaha, iyiymiş köpeği an çomağı hazırla turu. Konuya açıklık getireyim hemen, tam Ispartakulenin oradayız, sitelere girmek üzereykennnnn ben dedimki 'ne güzel dimi Faruk , iyi ki bu yoldan gelmişiz, bak köpekleri de atlatmış olduk.' dememle beraber sağda bizi beklemekte olan koyun büyüklüğünde köpek resmen saldırdı!
Bu hikayeden çıkarılacak sonuçlar ibretlik;
1. Şom ağızlı olduğum bir kez daha ispatlandı.
2. Faruk'un 'lastik ısıran köpek' fantezisi gerçek oldu.
İşte böyle Engin abi.... buarada isimleri heyecanla bekliyorum

@Engin YILDIZ

Başakşehire gittik, öneceki gün sizinle yaptığımız turun hemen aynısı gibi oldu.
Sular vadisinde oturduk soluklandık biraz. Farklı olarak gittiğimiz güzergahtan geri döndük.

Mesafe bilgilerini tam bilmiyorum. Tuğba ölçtü sanırım.
Uzaklıkları hem senin için hem de benim için yaklaşık olarak yazabilirmisin Tuğba?

Hemen km saatine baktım geldim, metrik hesaplarıma göre ben şahsi olarak 44.2 km yapmışım, sen benden en az 15 km daha fazla yapmışsındır... Hiçte fena değil bence.

@Tuğba Anbanazli

O tatlı köpek bana doğru koşarken anladım ki hakikaten dönen lastiklere havlıyorlar.
Sanırım dönüp duran tekerlek sinir ediyor onları :)

Ve yine anladım ki böyle durumlarda kaçmak yerine durmak daha makul :)
Genel kanun bu konuda da geçerli "Kaçan Kovalanır" :D

@Tuğba Anbanazli

Tebrik ediyorum, herkesin yapabileceği bir km değil yaptığınız... Hem de E-5 trafiğinde...:eek:

@Tuğba Anbanazli

Yaklaşık olarak yazman yeterliydi. Teşekkürler.

Evet fena bir mesafe sayılmaz gerçekten, itiraf etmeliyim epey yoruldum.

Ayaklarınıza sağlık güzel bir tur yapmışsınız, sular vadisini ben de çok beğendim sık sık gidelim oraya.

@Engin YILDIZ

@Engin YILDIZ

Evet çok güzel gerçekten, sık sık gidebilir hatta vakitte geçirebiliriz orda :in:

Metin en son mağaraya girecekti, güncel konumunu bilmiyorum :D

Metin kampta ayılarla, yaban domuzlarıyla boğuşuyordur muhtemelen, gelince anlatır maceralarını, bol bol fotoğraf çekecekmiş. Ben çıkıyorum, herkese iyi geceler.

Geri