Metin sanki fotoğraftan mekanı tanıdım gibi, Avcılardan sonra Yeşilköy, Florya ,Sirkeci istikametindeki mavi çizgili bisiklet yolundasın ? Uzun zamandır İstanbul'da değilim burnumda tütüyor sahil turları, toplu turuda bir türlü hayata geçiremedik, fırsat olmadı bir türlü . Birde adalar turuna ilişkin bir başlık okudum bir kaç gün önce, Avcılardan kalkan vapurlar varmış sanırım, varmı bir gelişme?
Merhaba tatilin tadını çıkarıyosun anlaşılan ne güzel )
evet o güzergah üzerinde ki yol bravo valla birlikte bir tur düzenlemiştik orada çekildik bu fotoğrafları gzel bir gündü fakat ben nakavt olmuştum...
evet ya bir tur vardı bende katılıcaktım cumartesi mi pazar mı derken konuyu mahvetmişler zaten hangi gün olduğu konusunda da bir bilgi alamadım gidemedim öyle kaldı ne zaman dönüceksiniz istanbula güzel bir tur düzenliyebiliriz adalara veya başka bir yere???
a.s kardeşim hoşgeldin umarım zor olmamıştır pazar günü olabilir belki ama ben olamam sanırım çünkü şehir dışında olucam değerli bir arkadaşımın düğünü olduğu için hafta sonu burada olamayacağım ama hafta içi olabilir kardeşim biz hep burdayız buradan ulaşabilirsin bizlere...
Turu mutlaka hayata geçirelim gerçekten tabii siz biraz antremansız kaldınız açılmanız gerek malesef ben hafta sonu şehir dışında olucam eğer hafta sonu tur olursa üzgünüm ama katılamıycam fakat hafta içi yapabiliriz akşam 6'dan sonra mesela avcılar sahil yada başka bir yöne ne dersiniz?
Yada şöylede olabilir perşembe günü dönerseniz o günün akşamı da olabilir yada cuma akşamı eğer müsaitseniz uzun olmasa bile güzel bir tanışma turu olabilir mesela...
Merhabalar
Dün döndüm Engin Bey. İş güç valla hızlı başladık. Dün müsait olamadım, bugün de çok geç bitiyor işim. Ama lütfen bir an önce görüşelim, bisiklete binelim
Ben onları daha sonra sana msn'den göndersem abi müsait bir günde şimdi de olabilirdi ama yanımda değiller flash bellekte o da aşağıda kaldı benimde dışaryıya çıkmam gerek daha sonra olsa sakınca olmaz dimi?