Scudo Sports

Bahçeşehir

@metin bayer

Saat ben de Metin'cim yarın gel müsaitsen, KM saatini takarız, hemde avcılar yada yeşilköy yaparız.

Scudo
@Engin YILDIZ

Aslında istiyorum abi ama kondüsyonumu biraz daha arttırayım diyorum benim yüzümden tüm gruba yavaşlatmak istemem kendime güvenim sonsuz ama birde henüz orada ki kimseyi tanımamanında bir çekincesi var gerçeği zaten tanışmak kaynaşmak gerek ama kısmet olursa katılırım abi sen bu akşam yaptın mı bişeyler?

@Tuğba Anbanazli

Buyurun bekliyoruz inanın çok güzel oluyor siz ne yaptınız gidebildiniz mi Avcılar sahile?

Bu akşam yine göl kenarından başlayarak bu sefer yeşilköy'den bakırköye kadar gidip geldik. 45 km.
Kartepe'ye gitmezsen bir sonrakine birlikte gideriz zaten yakın zaman da olur.

• Beğen
Tepkiler: metin bayer
@Tuğba Anbanazli

Şu an henüz bir kez turladık zaten kendimiz belirleriz saat sorun değil uygunluğa göre değerlendirilip bitirilir eğer erken bitirmemiz gerekiyorsa ona göre biraz erken çıkarız tamamen isteğe bağlı olur bence maçları kaçırmıyosunuz anladığım kadarıyla...

@Engin YILDIZ

O çok güzel olmuş abi bir kezde birlikte tekrar ederiz uyarsa...

olur abi diğerine gideriz öyleyse bu daha iyi olur bu akşam üstü ne yapıcaksın var mı bir plan proje?

O günden sonra çıkamadım tekrar, yarın da bisikletimi bakıma götürmem lazım. Viteslerden acayip sesler gelmeye başladı. Sonrasında göl yakınındaki parkı da, Avcılar sahili de keşfederim.Bu arada 40 km hiçte fena değil , ne kadar sürdü?

@Engin YILDIZ

Olur abi eğer mesai çıkmazsa anlaştık yapalım çok iyi olur

@metin bayer

Evet,kaçırmama ya özen gösteriyorum.

@Tuğba Anbanazli

Vallahi hiç hesaplamadım saate bakıp bende km saati olmayınca da merakta kaldım Engin abi ne kadar sürdü toplam sen hesapladın mı?

@Tuğba Anbanazli

Ne güzel, bu arda aman dikkat edin bu civarda bildiğim kadarıyla bisikletçiler braz kasap tarzında iyi bir yere yaptırmanızı tavsiye edrim bakımınızı

siz bakım işinizi halledin birlikte aynı turu sizinle de tekrarlarız hem gölü hemde Avcılar sahili keşfetmiş olursunuz aslında gezilecek çok güzel yerler var ben araştırıyorum bu civarı...

Metin senden sonra Reyhan'la göl kenarında sohbet ederek döndük benim saat 23:00'ü geçiyordu eve girdiğimde tam hesaplamadım ama beraber 3 saatten fazla zaman geçirdik galiba.
Bu arada akşam dönüş yolunda göl kenarındaki manzara görülmeye değer oluyor erken çıkıp dönüşlerde çimlerde oturup sohbet ederiz, çok keyifli olur.
Birde gitar olsa.. :)

@Engin YILDIZ

Abi bizim km saatini nasıl yapalım bağlıyabilirmiyiz belli bir ayarı oluyor mu onun ben hiç kendim takmadım da?

@Engin YILDIZ

Bende gitar var abi şu an burda ki evde değil ama bir ara getiririm ama nedendir bilmiyorum çalmaya başlayınaca herkes koşarak uzaklaşmaya başlıyor
:)

@metin bayer

Herşeyi var üstünde birlikte takarız, ayarlarıda kolay hemen öğrenirsin.

@Engin YILDIZ

çok sağol abi ya bu süper oldu işte çok teşekkür ederim yoksa gidip yenisini almak zorundaydım fiyat dediğin gibi dimi işiği olması çok hoş ya gece sorun oluyor çünkü yarın saat kaçta shell'in orda olayım abi?

@metin bayer

Süpermiş metin, söz ben kaçmam, :) getirirsen yaparız bir akşam güzel bir gece.

@metin bayer

Sana bağlı, Sen kaçta gelebilirsin en erken?

@Engin YILDIZ

Tamam abi köyde şu an gittiğimde alırım sen çalmayı biliyosan ben söylerim sende seviyosun sanırım gitarı zevkler yakın bayağı birbirine askerde de mızıka almıştım çok az çalar oldum yasak diye aldılar ne alakası varsa müziği yakalayamadım bir türlü :)

Geri