Scudo Sports

Bahçelievler

şehir. Ayrıca köprüden atmana gerek yok. 20 sene sonrasında tekrar pedalle buluşuyorum. Bundan sonraki çalışmalardan sonra değerlendirirsin durumu :) Şaka bir yana, bununla değerlendirme derim. Mühim olan zevkle pedal çevirmek. Kendinle yada başkalarıyla yarışmana gerek yok. Tadını çıkartmak lazım bu tutkunun.

Scudo
Sn. Keskin, Bugün yazdığım mesaj, sistemin özelliğini bilmediğimden garip karekterli olmuştu. Hatta siz uyardınız beni. Fakat şimdi düzelmiş. Nasıl oldu bu? Müdahale eden mi var????

@NEVRES KME
nevres hanım yanlış anladınız .aslında ben yanlış anlattım.ben de zaten 16 yıl aradan sonrra biniyorum ama siz benden daha çok hasret kalmışınız. şehir bisikleti güzel tercih.ben mtbyi sorgular oldum aslında .yarışla işim olmaz tabi eğlenmek ve spor maksatla biniyorum zate. görüşmek üzere...

@NEVRES KME

Ben de bilmiyordum bu özelliği, bir arkadaş aynı bu şekilde başka bir arkadaşı uyarınca öğrendim. Şimdi ben uyarınca da siz öğrendiniz. :)
Yönetici arkadaşlardan biri el atmıştır hayrına. :alkis:

Yönetici arkadaşlara da tşk ederim. Bu site içinde emeklerinize tşkler..

Umut arkadaş, bu konulara pek uzak kaldım. sitedeki arkadaşlar sanırım daha yardımcı olurlar.

Hidrolik disk frenin havası görünüşü performans ı daha iyi ama yedek parça ve bakımı sorun olabilir. Sürtme konusuna gelince her tekeri söküp takınca ayar yapmak lazım

biz genelde bakırköy ataköy yeşilyurt sahilden avcılar yapıyoruz bu güzergahda katılmak isterseniz bekleriz sahilden sultanahmet de keyifli ama mangal kokusu çekilmiyor

merhaba. ilginize tşk ederim fakat bu kadar yol yapabilirmiyim henüz bilemiyorum.

Alp arkadaş merhaba, Adana da "sular" damı sürüyorsun? :) doğru anımsadım bölgenin adını?

Akşam bisiklete biniyoruz, geliyosan gel..

Pedaldaşım Vahap Aydın’a teşekkür mektubudur.
Forum sayesinde tanıştık, yazıştık ve sonunda buluştuk. İstanbul akşamı ve Cuma trafiğinde kısa bir tur için planlaştık.
Mersin’de sürdüğüm gençlik yıllarımı düşünüyorum. Cesaret, heyecan ve balkonda pas tutan bisikletlerini çıkartmaları için bayanlara öncülük etmek.
Şimdi ise bisikletimle araya giren uzun yıllar, o yılların üstüne kutladığım epey yaş günü ve bunun üstüne İstanbul ve ürküten trafiğini düşünürken ben.
Vahap Aydın arkadaş önde, ben arkasında çıktık yola.
Genç, dinamik, ilgili, düşünceli tam bir kılavuz.
Bahçelievler UEFA Meydanından-Bakırköy Özgürlük Meydanı na gidip döndük.
Her önemli hususu aktaran kılavuzum ve tüm uyarıları dikkatle dinleyen taze öğrencisi.
Bana eşlik ettiğin, cesaret verdiğin, senin için kısa olup, benim için sanki kmler katettiğimi sandığım tur için sana çok çok çok teşekkür ederim.
Allah sana sağlık, mutluluk ve kazasız günler nasip etsin.
Daha çok günler pedallaşmak dileğiyle.
Sevgiler
Nevres
Pedaldaş

Forumumuzun ihtiyaç duyduğu bir hanım hassasiyetiymiş meğer. Ne hoş, manidar bir mesaj atmışsınız Nevres hanım. :)

Allah size ve tüm pedaldaşlarımıza kazasız günler nasip etsin.

Efendim; öncelikle tüm güzel düşünce ve dilekleriniz için teşekkür ederim. Benim yaptığım şey size eşlik etmekti sadece, bu tura çıkmak için gerekli azim ve cesaret sizde vardı. Benim de ufacık bir katkım var ise ne mutlu bana. Saygı ve sevgilerimle efendim, daha nice kilometrelere :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
''Pedaldaş'da'' yeni bir oluşum cümlesi sanursam.. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Merhaba Çağlayan, PEDALDAŞ benim yeni buluşum:) Tüm bisiklet sevenlere hediyem. Önemli olan ele ele verip çokça PEDALDAŞ yapabilmek. Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Geri