Scudo Sports

Bahçelievler

Arkadaşlar; İstanbul - Bahçelievler'den bir kaç gün evvel Kron XC 500'ümle aranıza katıldım. Umuyorum ki konuşup paylaşacağımız, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olacak. En çok da kazanacağımız dostluklar kalacak bize...

İyi forumlar ve iyi pedallar dilerim herkese.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Gürel
Scudo
Selam ben de çalışlardan Umut kilo vermek amaçlı akşamları 1-2 saat bisiklete biniyorum.En kısa sürede görüşmek üzere

Ben de akşamları 8 den sonra bevler bakırköy ve ataköy yapıp geliyorum beraber tur yapabiliriz

Herkese Merhaba

Çalışlar ve Ünverdiden pedal çeviren iki kişiyiz. Her akşam saat 22:00 de buluşup Ataköy-Yeşilköy-Florya yapıp dönüyoruz. Katılmak isteyen var mı ?

Merhaba ben Hüseyin İstanbul/Bahçelievlerde konaklıyorum 15 yaşındayım Cenix marka bisiklete sahibim 2 yıldır kullanıyorum tabi daha acemiyim gözüme güzel gözüktü bende aldırttım bizimkilere :) lakin keşke almasaymışım çok pişmanım artık bu bisiklette beni kesmiyor çok sorunlu demir torbası daha dogrusu bisiklet denemez bildigin hurda yıgını çok agır berbat bişey beni bisikletten soguttu bende bir arkadaşıma 200 liraya satmaya karar verdim şimdi 500 lira bütçem var güzel bir bisiklet alıp bir an önce aranıza katılmak istiyorum
Forumda gördüğüm 2 abimin bisikleti çok aklıma yattı fakat 500 liraya bu bisikletlerden alabilirmiyim bilmiyorum bitanesi bu
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=118507 sedona 321 diğeride
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=118150 kron xc 150

Bu 2 bisikletten birini almak istiyorum 500 liraya bu 2 sinden veya buna benzer birşey alabilirmiyim ? çok teşekkür ederim.

Merhaba ben de çalışlarda oturuyorum sizlere kayılmak isterim 22 de nerde buluşuyorsunuz.

siyavuşpaşa ışıklarda foccocia fırın karşısında buluşuyoruz

güzergah : sinan erdem - a plus - sahil yolu - polat residence - röne park - sahil hattı

Bu akşam tam 10 da ordayım arkadaşlar

yol bisikleti kullanan varsa onlarla da ben tanışmak isterim :)

ataköy-yeşilköy-florya için 2 saat biraz uzun geldi de :D
2 saatte nerelere gidilir ya :D

Şuan saat tam 10 sizi bekliyorum ama gelen giden yok :))

Umut kusura bakma lütfen diğer arkadaş ayağını sakatlamış onun yanına geçtim bende haber alınca...yarın 22 de ben ordayım

Önemli değil kardeşim tek tabanca dolaşmış oldum :))Yarın 20.30 da diğer grupla sahilyolunda dolaşcaz,sen de gel istersen 20.30 galleria karşısında petrol ofisinde buluşucaz...Ama diğer akşamları 10 da orda olcam siyavuşpaşa ışıklar

Hüseyin aramıza hoşgeldin, 2 bisiklet birbirinden çok farklı. Kron xc150 giriş/başlangıç seviyes bir dağ bisikleti. Sedona 321 ise Şehir/Tur bisikleti klasmanında. Teker çapları, kadro açıları, ergonomileri gibi birçok farklılıkları var. Eğer ki bu 2 bisiklet tipinin ayrımını bilmiyorsan forumu bir araştır, ona göre amacına uygun bir seçim yap derim. Yani Tur bisikleti mi yoksa Dağ bisikleti mi istiyorsun buna karar ver. Bunun haricinde bütçene baktığımızda Kron Xc150 modelini o bütçeyle alabilirsin fakat Sedona 321'in fiyatı sanırım 900-1000 TL aralığında.

2 bisiklette çok farklı kardeşim..Sedona şehir bisikleti iken kron MTB'dir.önce nasıl bir bisiklet istediğine karar ver ona göre yardımcı olalım..

peki dağ bisikletinide yolda şehirde süremezmiyim zorlarmı beni kron xc 150 ? yoksa gruplara felan katılıp turlar yapabilirmiyim ? eger hayır bu bisiklet dağ bisikleti yolda süremessin gruplara katılamassın diyosanız sedona 321 gibi bir bisiklet alabilirmiyim şehir tur bisikleti yani 500 liraya ?

Geri