Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
Merhabalar bahçelievler-ataköy ve sahil boyunda pedal çeviriyorum buralarda dolaşan arkadaşlar varsa eşlik edebilirim.

• Beğen
Tepkiler: gok
selamlar o rotadayım. ama saatlerim ve günlerim cok düzensiz.
bazen sabah 5-7 arası turlarım bazen akşam 5*7

cok nadir aksam 8-9 sonrası

en sevdigim rota, ataköyden sahilden sultanahmete gidiş keyifli ve güvenlidir.

beraber pedallayabiliriz. hatta sayıyı arttırıp kalabalık turlarda keyifli olur.

Çarşamba cuma bakırkoy gelıkın karsısı po da AYPG( avrupa yakası pedal grubu ) toplanıyoruz saat 20:30 toplanma bılgınıze....

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
ben genelde 19.00-20.30 arası dolaşıyorum denk gelirsek güzel olur. Grubada katılmak istiyorum en yakın zamanda

bende yakınım ama vaktim var benim daha bisiklet almam lazım yeni şimdilik insomnia

pedal yönüm Talatpaşadan, yayla köprüsüne, sonrada haznedardan bakırköy sahile hafta içi c.tesi dahil 22 ile 23 arası pazarları
10 ile 21arası dediğim yerlerede gidiyorum

evet bende aypg turlarına gidip bi ortamı görmek isterim ama zaman uyduramadım henüz umarım önümüzdeki haftalarda denk olur.

ist te yeniym sarıyer tarafındayım:D.isti iyi bilsem gelirdim:D.

Soğanlı meydan yakınında oturuyorum bahçelievler, şirinevler, bakırköy de oturan arkadaşlarımla ufak bir grubumuz var her yaş aralığından. :) İstanbul kazan biz kepçe gitmediğimiz yer yok bol bol il dışı yapıyoruz katılırsan aramıza seviniriz. :) Yeni katılan bir kaç arkadaşımız daha var kondisyonlaları düşük onları alıştırıyoruz senlede bu sırada tanışmış oluruz bekleriz.

A.Y.P.G.'ye her zaman katılabılırsınız. Turlar bu aralar ramazan nedenıyle sekteye ugrasada aksatmadan yapılmakta dır.
Aksamları sahıldekı tercıhlı yolda yenıkapı hatta kabatas yapılıp bır cay ıcıp gerı donulur.
Grup'a katılım ıcın her hangı bır kondısyon sartı aranmıyor. Ama en kotu ıhtımalle bahsettıgım rotalara gıdıp gelmesı konusunda sıkıntı yasamaması hem kendı hem grup ıcın daha ıyıdır. Katılım ıcın tek ve en onemlı sart guvenlık ekıpmanlarının tam olmasıdır. Yanı her ne olursa olsun KASK, ELDIVEN, ÖN ve ARKA ısık olmalı.
Onun dısında her carsamba - cuma mutlaka bırılerı olur PO'da...

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
A.Y.P.G. ıle bırlıkte Carsamba - Cuma aksamları 20:30'da bakırkoy PO'dan hareketle yesılkoy florya yada kabatas bebek rotalarında pedallanıyor.
Ayrıca haftada 2-3 aksam sahıl yolundakı Tercıhlı yoldan 35+ performansla Bakırkoy - Yenıkapı - Bakırkoy yapılıyor.
Katılmak ısteyenler Avrupa Yakası Pedal Grubunu buradan yada facebook'tan takıp edebılırler.
Ekıpman eksıgınızın olmaması onemlıdır tabı kı...

• Beğen
Tepkiler: Vedat METİN
Geri