Scudo Sports

Bahçelievler

Scudo
Kron iyidir.. Güle güle kullanın..

Bahçelievler ekibi burada yine =)

Tolga kardeş,

Bisiklet cillopmuş.
Kazasız belasız.
Bi ara bizim tura gelinde ıslatalım yahu

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
Sigarayı bıraktığın isabetli olmuş :) ben beylikdüzündeyim ama pedallayalım de hertürlü :)

@tolga.sunali
Bizim burda tolga fotoğrafçılık var,sizin olabilme ihtimali varmı? :)

• Beğen
Bahçelievler civarında ne kadar çok kişi varmış böyle. Birgün bütün Bahçelievlerde oturanlar tur düzeleyelim. Havalar ısınıyor toplaşıp bir karaburun falan yapalım.

@Hasan TÜRKER

Mahmutbey yolunda Çetinkayanın Karşısındayım ..

@Tolga Yücel

Daha Studyo Açamadım valla :)) Ömürün ordakinden bahsediyosunuz sanırım

• Beğen
hayırlı olsun sigarayı bırakmanız da çok iyi olmuş.

• Beğen
Tepkiler: tolga.sunali
@Atıl Güven

Saolun zaten askerden önce yeşilaycıydım .. askerde kısa süreli bi cezaevi maceram oldu o sırada alıştım :d ama bırakması alışmaktan daha kolay oldu.. :)

@ademyener

evet baktım ona bu sabah.. bugun ve yarın aydınlatma sistemlerimi tamamlarsam eger çarşamba gunu kesinlikle ordayım :) facedende ekledim sizi haberinz olsun :)
Ya bide bizim oralarda bisiklet için alışveriş yapabilicegim hiçbiyer bulamadım surekli sirkeciye gidip gidip duruyorum.. varmı bahçelievlerde bilginiz yerler

@tolga.sunali

Bakırköy'de Metin Bisiklet var... Biraz pahalıdır ama iyi iş çıkarır..

@Edip Dinçer

şimdi adresini aldım bu akşam inşallah gidicem Teşekkürler

@ademyener

Usta yol yada yokus konusunda dıyecek bı lafım yok.
Yer olarak garıp bı yer. Dot kadar yere sıkıstırılmıs araclarla dolu bır yer.
Oraya gıtmektense Rumelı Fenerıne gıtmeyı tercıh ederım.
Hemen fırının yanında bı lokanta var. Amca mukemmel doner yapar tavsıye ederım ;) :p

Merhabalar Enes;
Oncelıkle nasıl bı bısıklet alacagınıza karar vermenız gerekır.
MTB mı yoksa YOL mu yada CITYSPORT veya HIBRIT tarzı bısıkletlerden mı?
Ilk olarak daha uygun fıyatlı bısıkletlere bakarsanız daha ıyı olur bence. Ilerleyen gunlerde zaten nasıl bı bısıklet almak ıstedıgınız yavas yavas ortaya cıkacaktır.
Ben mesela gecen yıl Salcano 212 HD aldım. Aslında cok memnunum ama artık benı tatmın etmedıgını dusundugum ıcın onu satıp daha ust sevıyede, Uzun kamplı tur'larda benı rahat ettırecek bı bısıklet almayı dusunuyorum.
Bahcelıevlerın neresındesınız?
Ben bahcelıevler kocasınandayım.
Avrupa Yakası Pedal Grup'u ( A.Y.P.G. ) her carsamba ve cuma aksamları kısa tur'lar. Hafta sonları'da uzun turlar duzenlemektedır.
Hazıran 2011'den berı onlarla bırlıkte cıkıyorum. Cok eglencelı ve bol sohbetlı turlar oluyor.
Ilgılenırsen Lınk'ten https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=95638&p=1273263#post1273263 takıp edebılırsın...

@Hasan TÜRKER

Hasan inanırmısın iki kere gittik ikisinde de O amcadan yemek yedik özelliklede çorba sıcak sıcak iyi geliyor.:)
He bu arada garipçe diye niyetlendik ama rotayı ordan Rumeliye çevirmiştik:eek:

• Beğen
@ademyener

Bosuna demıyorum Usta. Garıpce Garıp bı yer :):):)

• Beğen
Tepkiler: ademyener
@Hasan TÜRKER

Ya hasan bizler bir tur düzenlesek ya.
Şöle behçelievler de oturanlar hep beraber buluşsak ne iyi olur :)
He bu arada bizim yelkovan kırtasiyenin üst katında ki binada iki bisikletçi var sen biliyormusun onları.

Geri