Scudo Sports

Bahçeköy 26.12.2009

Scudo
Murat, Hakan kardeşim İzmir'de topalantıda. Renkli yaşam felsefesi ve görgüsü içinde Forması da dikkat çekici değil mi ? Hatta sırf bu nedenle alacağı bisiklet için CUBE markayı bekliyor. Kadrodaki renk zenginliği cezbedici, ancaaaak her zaman olan şey yine olacak gibi, ithalatçısı kendi keyfine göre ilk adım bisikletleri getirecekmiş. Mesela ltd versiyonları gelmeyecekmiş, siz resimden seçip sipariş verecek kaporasınıda ödeyecek ve kek gibi bekleyeceksiniz. Bu ne yahu mercedes mi alıyorsun resimden sipariş ile bisiklet, inanın onlar yerine ben bozuldum bu duruma. Bu nasıl bir ticaret bilen var mı ?

@MURAT PEMBEGÜL

Geldim, toplantı bitti:)
Hafta sonu İzmir'deydim Zirve Dağcılık Genel Merkez Toplantısı için.
Güzel, keyif dolu ve anlamlı faaliyetlerin planlamalarını yaptık.
Zirve Dağcılık bu yıl 10. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor ve bir çok alanda da faaliyet var.

Cube marka bisikletlere sıcak bakıyoruz ama satıcılar sanırım ithalatın getirmiş olduğu zorlukları müşteriye aynen yansıtmak ve günlük dilde kullanılan "tok satıcı" kavramının hala geçerli olduğunu vurgulamak için özel bir davranış modeli içindeler.

"İşte param burada, gelin bu bisikleti -ya da herhangi bir malı- bana satın, dememiz gerekirken biz alım için türlü taklalar atmak zorunda kalıyoruz, üzücü bir durum"

Murat, yeni bir bisiklet almayacağım ama arkadaşlarımın aldıkları resimden beğen kapora ver getirtelim mantalitesi resmen bir dayatmadır. Beğenmedin gelen malı ne olacak ? Ömrüm boyuncada dayatmalara karşı oldum, firmanın satış mantalitesi hiç hoşuma gitmedi... Arkadaşlarımı bilemem ama ben yeni bir bisiklet alacak olsam bedava verseler o firmanın malı dünyada tek kalsada almam.

@KAMİL TABAK

Helal Olsun Kamil Abi: winkenlux O zaman ne yapıyoruz mücadeleye devam Pardon Abi; Keşana Selam pedala devam; bende senin yerinde olsaydım aynı şeyi yapardım abi. Sonra görüşmek üzere abi; kendinize çok iyi davranın...

@KAMİL TABAK

Sevgili Kamil abicim sen merak etme yakın zaman içinde bu tip firmaların burnu yerlere sürter ve yola gelirler ki gelecekler çünkü bu tip olaylar daha önce yaşandı bilenler bilir oto,traktör vs satan bazı firmalarda böyle tutum içindeydiler sonra satış politikalarını değiştirip ürünlerini kamyon üzerine koyup müşterinin ayağına götürdüler.Aynı durum bisiklettede olursa şaşırma .

Geri