Scudo Sports

Bahçeköy 26.12.2009

Scudo
@Sercan Sözer

Hava harikaydı gerçekten ama biz de böyle bir hava "kovalıyorduk" sürekli hava durumlarına bakarak.

• Beğen
Tepkiler: Kamil Tabak
@Sercan Sözer

Sevgili Sercan
Bizler bu turları çıkarabilmek için nasıl hummalı bir çalışma yapıyoruz bir bilsen
şaşarsın.Yunan hava verilerinden tut uydu verilerine kadar hepsini araştırıyoruz
gerçi bizim için her yol Ankara ama genede tedbirlerimizi alıyoruz.İşimizi kış tutuyoruz yaz çıkarsa bahtımıza.

Şevke bakarmısınız ? Ben bakarım zira bu işe geç başladık, farkına varamadan epey zaman kaybetmişiz ancaaak öyle güzel bir oluşum gerçekleşmeye ve sürekli kendini yenilemeye başladı ki anlatmak mümkün değil. Gün ola Harman ola derler ya, işte o gün hep birlikte pedal basacak birbirimizi daha iyi tanışacağız. sevgiyle sağlıcakla kalın

Hemşehrilerime Ç.kale' den kucak dolusu sevgiler, saygılar! Yine harika bir tur, yine süper fotoğraflar ve anlatım; ellerine sağlık Hakan abi.

1 ay sonra yarıyıl tailinde ben de memleketim Keşan' a geliyorum; inşallah bir aksilik çıkmaz ve hava şartları elverirse bisikletimle tabi ki...

Umarım orada kalacağım süre boyunca en azından bir kez de olsa birlikte bir tur yapma fırsatımız olur. Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın..!

@Kamil Yıldız

Harika bir haber, güzel bir tur hazırlayalım, umarım koşullar da elverişli olur da birlikte pedallarız.
Sizler de sağlıcakla kalın...

@Ahmet Murat Gürer

Ahmet Murat arkadaşımız işlerinden dolayı bir kaç zamandır bize katılamadı.
Ama nasıl derler: "Dönüşü muhteşem olacak..."

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

İşte bu kadar öz ve net, önceliğimiz keyif almakta. Pedal arkadaşlarımızdan, doğadan olabildiğince istifade etmek. Tur esnasında 2-3 kez durup bulunduğumuz konumu içime sindirdim, özellikle kokusu ile. Kimi hoşlanmaz ama inanın tezek kokusunu bile özlediğim oluyor, köy havası ve ona ait yaşamıda simgeliyor bana.
Sevgiyle sağlıcakla kalın

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Teşekkürler, bir solukta çıkabiliyoruz kentten ve akıveriyoruz doğanın içine, bu da pedallarımıza tatlı bir keyif getiriyor.

Bu elbette ki büyük avantaj bizler için ama bir de şu yanı var ki göz ardı edilemez: "doğaya çıkamadığımız zamanlarda kentte kalmak herkesi olduğu gibi bizleri de fazlasıyla boğuyor."

Her zaman ki gibi hava durumu müsait ettiği takdirde affetmeyip değerlendirmediğiniz nerdeyse gün kalmadı.İşi olupta benim gibi katılamayanların da bu fotoğraflarla rahatlatıyorsunuz hepinize teşekkürler. Unutmadan ağbi forma çok yakışmış arada verirsin artık..:D

Geri