Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
@oLdFiSH

Selamlar ,

Kron CX 1000 mi kullanıyorsunuz ?? Dun bakırköy meydan taraflarından gectınızmı ??

Benim sadece 1 vida yuzunden bısıkletım tam tamamlanmadı ama ufak tefek turlara cıkabılırım..

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü olarak Cuma (yarın) kulüp merkezinde (Mimarsinan E5 üzeri Sörf Kulübü yanı) toplantımız olacaktır.
Civardaki tüm bisiklet severlerin bisiklet ve bisiklet sporu ile ilgili çalışmalarda desteklerini- fikir ve önerilerini bekliyoruz arkadaşlar.
Değil bu bölgede İstanbul'daki ender Bisiklet Kulüplerinden- bisiklet yapılanmalarından birisiyiz. Bisikletli yaşam düşüncesinin gelişmesini istiyorsak bu gelişmedeki en büyük pay sivil toplum kuruluşlarında olacaktır.

Herkese bol pedallı günler..

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
daha başka varmı bağcılar ve çevresi arkadaşlar yeterli sayıda deiliz hala

bende geldim. bağcılarda oturuyorum.
beyaz kron nu var sende. sanki yolda görmüştüm seni? camlıkahve açıklarında...
neyse tanışırız inşallah

güneslideyim bende.

@fuat çatan

Bende aranıza katılmak isterim bisikletim pek iyi bişey olmasada bana göre düzgün ama uzun turlarda beni ne kadar yorar bilemiyorum telefon numaram 5355407576

ben hafta içi akşam biniyorum. 18-19 arası tramvay yolunu takip edip veliefendi önünden sahil yoluna oradanda bisiklet yoluyla eminönü'ne gidip geliyorum. 45 km'yi 3 saat civarında alıyorum.
hava durumu önümüzde ki hafta yağış göstermiyor. gündüz 18 gece 13 derecelerde.
haftaya uygun bir akşamda 5-6 kişilik kalabalık:D bi grup oluşturabiliriz belki. tophaneye gidip gelebiliriz. yada farklı öneriler...

@gezerfen

bende sahile kadar sizinle gelebilirim ama daha fazlasına gidemem sanırım bacaklar beni yolda bırakır sonrasında donüş bana zor olur gideceğiniz zaman benide haberdar ederseniz sevinirim

@gezerfen

o yolu bende kullanıyorum bazen, sahil yolu tatlı oluyo. o güzergahı gidiş geliş ufak su molalarıyla 3-3buçuk saate alıyorum bende

@fuat çatan

hafta içi okulum var bnm hafta sonuda dersane cumartesi günleri dersaneye öğlen gidiyorum bi cumartesi sabahı buluşalım gelecek hafta (09.10.10) herkeze uyarsa bi nokta belirleyelim herkez gelsin sonrada ufak bi tur atarz

(link)

bu akşam üstü yaptıgım kısa tur; 20 km
hayatımdan bi 1.5 saat daha
2*0,5 litre su = 1 lira
e-5 e döndükten sonra trafikte milim milim ilerleyen sürücülere gülümseyen bakışlar paha biçilememez :D

amdem öyle bende uygun oldugum zamanları sunuyım bari.tabi ististayi durumlar bu listeyi bozmaz :D
hafta sonu genelde sabah saatleri. duruma göre akşam üstüde olabilir tabi
hafta içi 6 dan sonra
ayrıca pazartesi-salı sabah sogugunu yiyip uyanmaca da yapılabilir

merhaba arkadaşlar bende merkez mh oturuyorum bi tur ayarlayalım hem tanışmış oluruz

dediğim gibi arkadaşlar şu andan itibaren herkes bana özelden msj atsın cep telefon numarası ve oturdugu mahalle bağcılar dışında olan arklarda semt belirtsin onagore herkesi haberdar edicem

Geri