Scudo Sports

Bağcılar

Sencer kardeşim öncelikle sigarayı bırakmış olmandan dolayı seni yürekten tebrik ediyorum... bisiklet konusundada bu forum derya denizdir her konuda yardım alabilirsin... kazasız belasız bol kilometrelere inşallah....

Scudo
peşimden geliyorsun arkadaşım . tebrikler. sizden ricam önce bir dr kontrolünden geçiniz. 2009 haziranından bu yana bende sigara içimyorum . sigaraya verdiğim parayı bisiklet ve ekipmanlarına yatırdım , şimdi sıra turlara geldi. dr kontrolünü atlamayın. takıldığınız konuşmak istediğiniz konu olursa özellikle sigara konusunda özelden yazabilirsiniz.

@Sencer Erkurt

oky biz fatih le her akşam takılıyoruz :in: pazar gunu bıseyler yapıcaz yada etkınlık olursa katılırız ve senıde beklerızzz:in: Görüşmek üzere

Aramıza hoş geldin

Sıcak Karşılama İçin Hepinize Çok Teşekkürler Sigara KOnusunda Pek sıkıntım Yok iredem Sağlamdır :D arada Bir halıları Kemiresim Geliyor o kadar...Bisikletsiz Bisikletçiyiz Şu sıralar teğet Geçen Krizi Atlatıp alıcam Bi Bisiklet mevcut zamanının Doğan Görünümlü Şahini Olan Bisan Mountein Bİke adlı Kas makinasına Sahibim 16 Kilo Falan geliyor sanırım aparmandan indirirken Tansiyonu düşüyor insanın :D... arada sırada bakırköye kadar sürüp geliyorum bisiklet ağır olduğu için biri ki saat yürümekde zorlanıyorum haricinde pek bi şikayetimyok .)

Uzun Süredir Bisiklete Binmiyorum bacaklar ve Bisiklet Bu mesafeyi Kaldırırmı Açıkçası Bilemiyorum...yavaş yavaş Gider Geliriz Diyosanız Yarın bi parmak atarım bisiklete yağlarız sağını solunu ufa ufak yola düşeriz =)

telefondan mesajlaşalım boyle olmuyo ki ben tura çıkan mesajla davet etsin müsait olan gelir gene
0555 394 42 75

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
bende bağcılardanım arkadaşlar merkez mah.
bidahakine işim olmazsa gelebilirim.
ama mesafe uzun olmasın

pisikletim biraz eski

7-8 senelik peugeot energy 100

merhaba millet. bi merkez mahallesi daha. yarın sahilden bi karaköy yapıp gelmeye niyetim var. parkur 40 km tutuyor. ok veren varsa 9 da tramvay durağından başlayabiliriz. gazanfert@hotmail.com

ayrıca yarın ki geziden hariç akşam 8 den sonra ki geziler için mesaj atarsanız iş durumunda problem yoksa eşlik ederim.

ben şu anda memleketteyim ama konu güncel arakadaşlar gelince inşallah hep beaber gezicez

arkadaşım ben hiç böyle bi tura katılmadım
sizin bisikleriniz nasıl bilmem

benim bi tane 7-8 yıllık bi peugeot var
acaba o yollara gelebilirmi.

ozaman sizin turlarınıza katılabilirim.
tabi kısa olanlarına :D

@fuat çatan

selam ben de bağcılarda oturuyorum ve bisiklet surcek arkadas arıyorum. bu forma da yeni uye oldum. pek de kullanmasını bilmiyorum. tanısalım

Geri