Hes kodunu tanımladıktan sonra istediğiniz şekilde gezebilirsiniz, bir sorun olmayacaktır. Saat 05:00'den 22:00a kadar.Arkadaşlar merhaba konu dışı bisiklet ile alakası yok İstanbul da oturan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim 18 haziran da arkadaşımın düğünü olması sebebi ile Bursa dan ido ile İstanbul a geleceğim yenikapıda inip tramvay ile Bağcılara geçmem gerekiyor ve 2 gün boyunca toplu taşıma kullanacağım evde İstanbul kart var buna bakiye yükleyip sorunsuz kullanabiliyormuyum ? hes kodu eşleştirmek gerekiyormu acaba ? şimdiden çok teşekkürler
tamamdır hocam tesekkürlerHes kodunu tanımladıktan sonra istediğiniz şekilde gezebilirsiniz, bir sorun olmayacaktır. Saat 05:00'den 22:00a kadar.
Pazar günleri hariç fakat sokaklarda çok insan görebilirsiniz çünkü onlar yasağı önemsemeyenler
Konuyu hortlattıkKimler ne zaman nerelerde sürüyor acaba?
![]()
selamlar hocam bende bağcılardayım ama jant sorunum var yardımcı olabilecek varmı arka jantım sürekli sallanıyor göbeği dağılmış diyorlar yapıyorlar 10 dk sonra yine aynı bu nedenc olur çözüm önerisi olan varmı acaba iskelette sorun olabilir ondan olur dediler iskelette sorun olabilirmi
Benim rota Güneşli Metro market civarı başlangıç, Koru, Star City, İhlas Marmara, ATK, Ataköy, Galleria, Sahil boyu ve Galata. Devamında ise Cemil Topuzlu Parkında dinlenip geri dönüyorum.Ben genelde işe gidip geliyorum. Bazen esenlere anneme gidip geliyorum. çok nadir de ataköyden sahile inip havaalanı falan yapıp geliyorum. ablam göktürke taşındı 1 yıl önce. oraya bisikletle gidesim var ama bir türlü nasip olmadı henüz.
Bu arada avrupa yakası pedal guburu (aypg) var facebookta. genelde sahilde ataköy ve çevresinde oturanların katılımı ile tempolu sürüşler yapıyorlar. 2020'de oldukça katıldım ve hem keyif aldım hem de memnun kaldım. çok iyi insanlar hepsi. ben artık fırsat bulamıyorum ama gurup arayışınız varsa tavsiye ederim.