Scudo Sports

Bağcılar

whatsapp ı pek takip edemem ama sürüş olursa buraya yazın saati ve günü uyarsa katılırım.

• Beğen
Tepkiler: Ezas
Scudo
Bu haftasonu Cumartesi günü ufak çaplı tur yapalım arkadaşlar müsait olan var mı ?

Herkese selam.
Daha şimdi üye oldum taze taze selamlarımı iletiyorum. Forumun android uygulaması falan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
h t t p s://t.me/guneslibisiklet ile Telegram grubu kurdum. Güneşli ve çevresinde olanları bekleriz :) https arasındaki boşlukları silip tıklayabilirsiniz :)

Bağcılar'da varmı bir arkadaş gezip turlayabileceğimiz ?

s.a. arkadaşlar bende yeni bisiklet ile aranıza katıldım. Bağcılar Fevziçakmak'da yaşıyorum, yasakların ardından yapılacak sürüş varsa beni de gruba eklemenizi rica ederim. :)

• Beğen
Tepkiler: yldrmesut01
Arkadaşlar merhaba konu dışı bisiklet ile alakası yok İstanbul da oturan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim 18 haziran da arkadaşımın düğünü olması sebebi ile Bursa dan ido ile İstanbul a geleceğim yenikapıda inip tramvay ile Bağcılara geçmem gerekiyor ve 2 gün boyunca toplu taşıma kullanacağım evde İstanbul kart var buna bakiye yükleyip sorunsuz kullanabiliyormuyum ? hes kodu eşleştirmek gerekiyormu acaba ? şimdiden çok teşekkürler

Arkadaşlar merhaba konu dışı bisiklet ile alakası yok İstanbul da oturan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim 18 haziran da arkadaşımın düğünü olması sebebi ile Bursa dan ido ile İstanbul a geleceğim yenikapıda inip tramvay ile Bağcılara geçmem gerekiyor ve 2 gün boyunca toplu taşıma kullanacağım evde İstanbul kart var buna bakiye yükleyip sorunsuz kullanabiliyormuyum ? hes kodu eşleştirmek gerekiyormu acaba ? şimdiden çok teşekkürler
Hes kodunu tanımladıktan sonra istediğiniz şekilde gezebilirsiniz, bir sorun olmayacaktır. Saat 05:00'den 22:00a kadar.
Pazar günleri hariç fakat sokaklarda çok insan görebilirsiniz çünkü onlar yasağı önemsemeyenler

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Hes kodunu tanımladıktan sonra istediğiniz şekilde gezebilirsiniz, bir sorun olmayacaktır. Saat 05:00'den 22:00a kadar.
Pazar günleri hariç fakat sokaklarda çok insan görebilirsiniz çünkü onlar yasağı önemsemeyenler
tamamdır hocam tesekkürler

Kimseler yok mu buralarda

Var. Olsa ne olacak :)

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Konuyu hortlattık :) Kimler ne zaman nerelerde sürüyor acaba?:)

Bağcılar ismini görünce nedense aklıma direk Ankara çinçin mahallesi geliyor.

Konuyu hortlattık :) Kimler ne zaman nerelerde sürüyor acaba?:)

Ben genelde işe gidip geliyorum. Bazen esenlere anneme gidip geliyorum. çok nadir de ataköyden sahile inip havaalanı falan yapıp geliyorum. ablam göktürke taşındı 1 yıl önce. oraya bisikletle gidesim var ama bir türlü nasip olmadı henüz.

Bu arada avrupa yakası pedal guburu (aypg) var facebookta. genelde sahilde ataköy ve çevresinde oturanların katılımı ile tempolu sürüşler yapıyorlar. 2020'de oldukça katıldım ve hem keyif aldım hem de memnun kaldım. çok iyi insanlar hepsi. ben artık fırsat bulamıyorum ama gurup arayışınız varsa tavsiye ederim.

Başlığı görünce gözümde canlanan bisiklet Pexma çelik kadro çift amortisörlü 21 saiguan vitesli amortisörleri basılmış yeri yalayan tekerine pet şişe sıkıştırılmış bisiklet oluyor 🤪

selamlar hocam bende bağcılardayım ama jant sorunum var yardımcı olabilecek varmı arka jantım sürekli sallanıyor göbeği dağılmış diyorlar yapıyorlar 10 dk sonra yine aynı bu nedenc olur çözüm önerisi olan varmı acaba iskelette sorun olabilir ondan olur dediler iskelette sorun olabilirmi

selamlar hocam bende bağcılardayım ama jant sorunum var yardımcı olabilecek varmı arka jantım sürekli sallanıyor göbeği dağılmış diyorlar yapıyorlar 10 dk sonra yine aynı bu nedenc olur çözüm önerisi olan varmı acaba iskelette sorun olabilir ondan olur dediler iskelette sorun olabilirmi

Bakırköydeki Velo İstanbul'a gidin.

Selamlar Bağcılar olmasada sınırdan bende burdayım akşam turu yada hafta sonu turu katıla bilirim

Güneşli tarafından kimseler yok mu?
Ben genelde işe gidip geliyorum. Bazen esenlere anneme gidip geliyorum. çok nadir de ataköyden sahile inip havaalanı falan yapıp geliyorum. ablam göktürke taşındı 1 yıl önce. oraya bisikletle gidesim var ama bir türlü nasip olmadı henüz.

Bu arada avrupa yakası pedal guburu (aypg) var facebookta. genelde sahilde ataköy ve çevresinde oturanların katılımı ile tempolu sürüşler yapıyorlar. 2020'de oldukça katıldım ve hem keyif aldım hem de memnun kaldım. çok iyi insanlar hepsi. ben artık fırsat bulamıyorum ama gurup arayışınız varsa tavsiye ederim.
Benim rota Güneşli Metro market civarı başlangıç, Koru, Star City, İhlas Marmara, ATK, Ataköy, Galleria, Sahil boyu ve Galata. Devamında ise Cemil Topuzlu Parkında dinlenip geri dönüyorum.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri