Scudo Sports

Bağcılar

merhaba bende bağcılardanım, çift amortisörlü downhill bisikletim var ve müzikle uğraşıyorum, paylaş + beğen

• Beğen
Tepkiler: mywashere
Scudo
Ayın 1inden itibaren Halkalı tarafina taşınıyorum arkadaşlar. Halkalı dan çıkıp hangi rotaları turlamami önerirsiniz? Veya o taraflarda bulunan arkadaşlar varmi?

Bende aranıza yeni katıldım Güngören de ikamet ediyorum vakit müsait olduğu sürece tur yapan arkadaşlara katılmak isterim.. herkese kazasız belasız sağlıklı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: mersault
Bende yüzyıldayım yarın sabah erkenden metroya la yeni kapıya gitcem oradan eminönü vapurdan Üsküdar ver elini kadıköy maltepe kartal duruma göre pendiğe kadar yolu var gelmek isteyenler buyursun

esenlerdeyim bende genellikle davutpaşa yıldız teknik yapıyorum kendi başıma hafta sonları esenler turu ögle tek sarmıyor varsa esenlerde tanışalım

@Selocu_aziz selam dostum bağcılardayım. Haftasonları sarıyer vs yapıyorum uyarsa özelden yazabılırsın.

@hikko selam bende Bağcılardayım. Hafta sonu turları için haberleşebiliriz.

merhaba aranızda yeniyim bisiklet yeni alacağım.
aramızda deneyimle arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

şimdi ben bağcılarda yaşıyorum. bağcılardan avcılara gitmek için benim bildiğim tek bi yol var oda e5 üzerinden gitmek. ama e5 de bisiklet kullanımı yasak. ekstra bir yol var mı bu yolun ve diğer e5 ana yol gerektiren yolların? nasıl atlatıyorsunuz bu yolları.

@Serkanep kardeş bende güneşli deyim beraber takılalım isterse

Merhaba herkese.Bağcılar Sancaktepe mahallesinde oturuyorum.Meydana çok yakınım haftasonu tur yapmayı planlayanlar olursa katılmak isterim.

Merhaba arkadaşlar kısıtlı zamanım olduğu için bağcılar papaz köprüsü civarında bisiklet tamircisi arıyorum bilen ve ya çevresine yakın bir yer var mıdır.

Bisiklet sezonunun ve havaların ısınmasına az kala.. :) Bağcılar Barbaros mah.'den sevgiler. :)

Merhaba arkadaşlar Bağcılar Göztepe’den, akşamları tur yapacak olan Arkadaşlar varsa pedallayabiliriz

Merhaba güneşlide oturuyorum birileriyle buluşmak pedal çevirmek isterim

Göztepe deyim bi kaç arkadaş tur yapıyoruz katılmak isteyen ?

Geri