Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
@hetero

Selam akşam o kadar size baktım ki

Hatta başlık bile açtım. Mini akşam turu yaptım.

Güneşli-Yenibosna (Kuleli) - Ataköy - Sahil - Yeşilköy - Havaalanı - Güneşli yaptım 23 km. tuttu. Çok zevkli geçti. Size baktım baktım online mısınız diye yoktunuz. Neyse bir dahaki sefere

@soneryen

ben foruma akşam girdiğimde senin turun başlamıştı artık başka sefere inşallah..kendine iyi bak..

@hetero

Tamam abicim büyük bir keyifle :)

avrupalı dostlar nerdesiniz. hiç bir hareketinizi göremiyorum .yanlışmı düşünüyorum.turlar geziler etkinlikler yapalım bişeyler demiii.

buyrun yapalım bir şeyler.yarın sabah ben ve bir arkadaşım istanbul içi bi tura çıkacağız.eğer isterseniz buyrun sizde katılın.

@emresafa

sevgili kardeşim . ben mesai saatlerinde çalışıyorum ya geç saatte turlayacağız yada hafta sonları . eğer mesai saatinde turluyorsanız size iyi eylenceler diliyorum
g.üzere

merhabalar aramıza hoşgeldiniz. avrupa tarafında epeyce pedal dostumuz mevcuttur forumu takip ederseniz avrupa tarafındaki bisikletçileri ve etkinlikleri öğrenebilirsiniz.

hoşbulduk:) uzun zamandır burdayım ama bi kaç etkinlik dışında sizlerle fazla tanışıklığım yok. uygun zamanlarda etkinliklere katılmak güzel olur herhalde.güzel geziler

selam arkadaşlar... İsmim şaban 4.Levent'ten. tek başına bisiklet kullanmak yerine arkadaşlarla toplanıp hafta sonları çeşitli geziler yapmak daha hoş olurdu.

@Cixi

güzel bir parkur ayarlayıp bir gezi düzenleyelim.ben hazırım.

benim genel olarak kullandığım parkur : bakirköy sahil yolundan - keyfime göre e-5'ten- eminönü - karaköy-beşiktaş-ortaköy-sarıyer. avrupa yakası'nda toplucana bir şey yapacaksak bu tarafta oturanlar bakırköyde buluşup eminönü ve beşiktaşa geçebilir. orada diğer arkadaşlarında katılmasıyla güzel boğaz turu yapabiliriz.

@emresafa

seçtiğin parkur çok güzel lakin o kadar mesafeyi pedallayacağımı sanmıyorum daha tam alışamadım uzun mesafeye çabuk yoruluyorum.biraz kısa bır tur planlasak benim için daha iyi olur.

Bir Kaç Kişi Bul Haberleşelim yeniden...

saat de esneklik oldu ortak bi karar da buluşabiliriz ama kaç kişi var;?

Geri