Scudo Sports

Bağcılar

Yol bisikleti konusunda çoçukluğumdan beri hep yol kullandım,ama şimdi hem yol hemde mtb kullanıyorum kıyasladığımda yol ile mtb'yi mtb için baya bir efor sarf etmek gerekiyor ama tadı da başkaymış.En zevkli yeride tüm şehirici yol'cuların ortak problemi olan mazgal larda düşünmeden geçebilmem..

Scudo
@sGonzales

Dostum bu ne yaw:) bisikletleri sizin sokakta bedavamı dağıttılar maşallah..:D

@hızlı

Keşke bedava dağatsalar hepimiz anlımızın teri ile çalışıp aldık biara kafamız bozuyor satalım hepsini bi Minibüs alarım onunla gezeriz diyoruz ama bildiğiniz gibi bisikletten vazgeçilmiyor işte. :)

@sGonzales

ne güzel insanın komşularıyla heleki bir de aynı sporla uğraşmaları gercekten şanslısınız imrendim doğrusu kiralık daire varsa gelebilirim mtb ci olarak:D

@nirvana

Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız zaten MTB'de açığımız vardı..:D

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
tamam o zman enkısa zamanda oradayıheh heh heh heh heh

aramadın beni hafta sonu lan ne adamsın bende bekliyorum arıcaktiye sana guvensek demekki alteremansız kalcaz he mehmet ben gökhan R500 TAKIMINDAN EFSANE CANNONDEL CAMİASI

dostum bende road sürüş yapıyorum
yaparsanız bi organizasyon katılırız

bende asfalt sürüşü seviyorum daha çok

Cumartesi sabah saat 7.00 de göruşelim .
Hep beraber takılalım.
Kayabaşinı tırmanalım..Arnavutköyu (Hadımköy tarafı) keşfedelim.

Hadi Gokhan nerdesin?

Arzu eden arkadaşlar her hafta Cumartesi ve Pazar Sabahları Saat 9.00 da Sahil yolu Erenköy otobüs durağının oraya gelebilirler.
Bizler 10 , 15 yol bisikletçisi en az Sabihi Gökçen Havalimanı yada Formula 1 İstanbul Park veya Paşaköy yapıyoruz
Öğleye doğruda tekrar Caddebostan Migrosun oraya dönüyoruz herkes davetlidir.Havanın durumuna göre 70 - 100 km arası kendi çapımızda çeviriyoruz bilenler bilir.

Hakan saolsun ben biliyorum sizi hainler sizle bi geldim çeneye 7 dikiş attılar :D :D :D :D :D ama süper insanlarsınız!

Yola terfi ediyorum geliyorum geliyorum.

@Bibendum

@cannonfire

Geçen yaz olmuştu biliyorum o olayı olsun yine gel bu yıl daha kalabalık olucaz.
Sende süpersin hatıladığım kadarı ile MTB ile gelmiştin.
Evet Hakan da bizle biner.

Arkadaşlar,

Beni de unutmayın ltf, ne zaman nerede buluşacağız? Ben Ümraniye den geldiğim için doğal olarak size gelinceye kadar bayağı pedallayacağım cebim aşağıda yazılı, yol yapacaklar allah rızası için beni de yanlarına alsınlar sıkıldım tek başıma takılmaktan...
0533 668 65 90 Erdoğan

Görüşebilmek ümidiyle...

juli sen organizetor sündür yap 1 ayar baba yol camiası adına altereman olsun ben hafta sonları okan ların takımla kemerburgaz yapıyoruz

@burgazz

ALUUUUUUUUUUUUUUU MEHMEEEEEEEEEEEETTT SANİ SAHTEKAR SENİ BENDEN HABERSİZ YOLCULARI TOPLUYORSUN HAAA TAMAM SIKIYSA TOPLA GEL BU TARAFA SİLİVRİ YAPARIZ DÖNÜŞTE BALIK OSMANA UĞRARA BİRERDE BALIK YERİZ

BANA HEBERET OLURMUUUUUUUUU

BÜTÜN YOLCULAR BUYURUN SİLİVRİYE GİDELİM

Abi sabret dedim sana:D aha burda söz veriyorum herkes sahit! İlk tura senle çıkacam!

@ERDOGANKESGIN

@cannonfire

eyvallah, bu gazla ben akşama 2 saat trainer çeviririm artık

Geri