Scudo Sports

Bağcılar

Arkadaşlar SAINT'i cumartesi günü Erdoğan abi ile yola çıkardık.İlk turumuzu attık ve döndük baya eğlenceli oldu ama kötü olan şey Erdoğan abi ertesi gün hastalandı.Umarım İYİSİNDİR abi.

SAINT Pazar sabahı asıl sınavınıda başarılı bir şekilde verdi.Abimlerin gurubu ile birlikte tura başladık fakat ben Gazi(Takım Arkadaşım) ile Tuzladan döndüm çünkü ikimizinde yaklaşık 4 aylık bir arası var.Bacak yetmedi!!!:D

Scudo
@hızlı

Merhaba ben Kocasinan'dan yolcuyum :) Bir organizasyon olursa haberim olsun. Bu yakada katılacak grup bulamadım. Karşısı güzel oluyor. Saat 9 dah haftasonu 2 gün caddebostan'dan grup kalkıyor. Süper bir antrenman oluyor. Şu aralar 10 kişi falan. İnş daha çok olur. Çok keyiflidir tavsiye ederim.

bisikletimi alalı 2 hafta oldu pedallamak birdefa nasip oldu. pedalsever arkadaşlara tanışıp etkinliklere katılmak istiyorum. yaş 32 tekstille meşgulum bağcılarda ikamet ediyorum hafta sonu etkinlikleri bana uyar. 26.07.07

@hetero

Güzel abim bende bağcılara çok yakınım. Tanışalım, haftasonu gezilerine katılırız, şuan için hafta sonu turları azalmış görüyorum. Büyük bir ihtimalle oyu kullanan İstanbul'u terk etti ve sıcakların etkisi var. Ben yarın bisikletimin jantları değişmesi açısından Yeşil Bisiklete yada Delta'ya gitmeyi düşünüyorum. Ertesi günde Sabiha Gökçen turuna katılmayı planlıyorum.

@soneryen

hafta sonları trafik problemi olmayan güzergahlarda pedallasak iyi olur çünkü ben acemiyim..

bu kadar ilgisiz kalacağımı tahmin edememiştim. sanki hepiniz beni önceden tanıyormuş gibi yazışmaya gerek yok der gibi geldi bana hepinize teşekkür ederim. hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: yunuskivanc
merhaba hoş geldiniz.
beylikdüzünde oturuyorum
ve bende tekstil sektörünün bi ayağında çalışıyorum
biraz uzağız ama sorun yok
AVCILAR diye bi başlık var orada tur için bişeyler yazdım.....

yeni bir başlıkta açıcam hep beraber buluşup tanışalım

bisikletin hayırlı olsun arkadaşım,markası SEDONA sanırım modeli neydi :)

hepinize teşekkürler ederim .hepinizle yüzyüze tanışmak dileği ile. bisikletim
S.721 modeli

Hoşgeldiniz...(Yazın rehaveti olsa gerek bu ilgisizliğimiz...)

@hu_handan

teşekürler.. kapris değilde sitem desek daha doğru olabilir:)

@ismailofli

teşekürler. bisiklette yazın daha keyifli bence

Geri