Scudo Sports

Bağcılar

1 dakka ben demek istedigim bu degil yavvv toplanalım basalım aga adanalılar hep bu şekil yapıyor allah allah alteremandada interval yaparız benim rampam iyidir kim o finişim sert diyen

Scudo
gokhanım burda rampam ıyıdır demekle olmuyor cıkarız rampaya basarız kım kıme dum duma bız ne rampacılar gorduk:D

gökhan hafta sonu için bir şeyler ayarla , bak bu hafta hava süperdi biz pedalladık senden ses çıkmadı..:)

Lütfen birbirimize rekabetle yaklaşmayalım :p kolaysa benimle akrobasi yarıyına girin :D:D:D:D:D:D

kisenin sorunuyok dostum ben sadece yol camiasına demek istedigim 1 organize sadece ama herkez ben basarım ben cıkarım falan oldu finişciyim gibi

nedret hakkatten dogru diyorsun he
valla haci kımse yok yav form da yolcular nerdesınızzz mtb alcaktım 1 ara scot skeyl 60 vardı vazgectım sonra

Forumumuzda hiç yoksa 50'ye yakın yol binicisi vardır.
burgazz, giant, spokesman, cansın, Oxsy, Athletic, Rocinante, Rahman Karataş, Atlastancepkenli, Abbas Kara, ultegrax, Turkishflier, sGonzales, samstrong, ilkerikier, eros3, Bibendum, Gürgün, cyclist_43, şimdilik sadece aklıma gelenler.
Her şehirden en az 2şer tane (büyükşehirlerden 20şer tane) yol bisikletçisi var.

..:: YOL ::..
Beni de yazın şimdiden yarış takviminizin üstüne rakiplerim kısmına:)
..:: YOL ::..

Ben bütün üyelermizi yazmadım :) bir çırpıda aklıma gelenleri yazdım sadece :)
Biliyorum ki 50 değil 250 üyemiz vardır yol'cu.

Yol Bisikleti kullanan ben dahil 6 kişiyiz ve Aynı sokakta oturuyoruz bizim takımda 10 kişi! 4 bAyan.. Ve tanıdığımda birçok yol bisikleti kullanan arkadaşım var sadece yine bizim sokakta 3 kişi MTB kullanan komşum var.! bizim sokak zaten sanırım türkiyede bulunan en çok bisiklet yoğunluğuna sahip sokaktır.

Geri