Scudo Sports

Bağcılar

Scudo
arkadaşlar ben yol kulananıcıcıy yav istanbulda1 kere görmedim yol bisikletcilerinin bulusup gezi duzenlemesi acaba laylaylom olmadıgı içinmidir mtb de oldugu için bizde organize olalım mtb cilerde yanlış anlamasın heeee

İzmir'e gelirsen bir çok yol bisikletçisi ile tanışma olasılığın olur.Ama eminim ki istanbul dada vardır.Merak etme cevap verirler...

@simplonmurat
demek istedigi o degil yavvvvv neden organıze olmuyoruz istanbul yol tayfası onu demek ıstedim

kanka bız bıraraya geldık mı kavga cıkar maazallah kım kımı gecıcek dıye.ben dayanamam bı atak gorunce fırlarım hemen.:D

@burgazz

yarış duzenlemıyoruz kanka altereman tamam haklısında interval iyi olur tabide tatlı tatlı ama

gökhan sen işe bisikletlemi gitmeyimi planlıyorsun yada gidiyormusun..

@hızlı

gokhan ruzgarına gırıcek adam arıyor o yuzden tek bınmek ıstemıyor uyanık adam vesselam:D

madem konu açıldı herkes iyi olduğu tarafıda yazsın bari benim finişim kuvvetlidir mesela ,finişe kadar geldiysem eğer .....................

:D vay be yolcular kapışmaya başlamış artık hop beyler yavaş olun tamam hepiniz süpersiniz hadi bakalım beni gecinde görelim:D

benim yolu toplıyayımda sizlerle kapışamasamda zevkli bir sürüş için eşlik ederim,ama mtb'em hazır antrenmanlarda pedallarız..

Geri