Scudo Sports

Bağcılar

bağcılardayım ama hiç gruplara katılmaya alışamadım. dışardan izlemek daha güzel

Scudo
Ben varım :) Güngörenden, çok süremiyorum bu ara bisiklet, bi ara bel ağrısı oldu, araya ramazan girdi derken, dün bisikleti bi çıkardım akort ayarları göbeklwr falan iyi bi bakım yapmak gerek. Evde tekerleğin kenarına falan eşyalar yığılınca da oldu galiba. Yani bisikleti bi hazır edersem ilerde bi gün bi turlayalım inş.

Camlıkahve'den ben varım arkadaşlar. Dün ikinci el Kron XC3000 aldım ve mesai saatleri dışında bisiklet sürmeyi planlıyorum :)

Yok mu bağcılarda bi organizasyon arkadaşlar

Bu ara aslında pazar günü falan akşamüzeri bi kaç kişi toplanıp biraz pedallayabiliriz, hem bi tanışma olur

• Beğen
Tepkiler: servet34
Merhaba arkadaşlar bizde Bağcılar Güneşli' den 2 bisiklet sevdalısıyız. Birlikte turlar düzenleyelim.

Selam herkese Bende Bağcılarda yaşıyorum. Yaş 30. Hafta sonu turlarına bende katılabilirim.

Bağcılardayım. Hafta sonu turu olursa katılabilirim.

Arkadaşlar, önümüzdeki pazar bağcılardan maltepedeki bisiklet pistine gidicem, katılmak isteyen arkadaşlar eşlik edebilir. Rota yüzyıl köprüsünün oradan vatan caddesine doğru yol alıp, aksaraydan eminönüne geçicez. Oradan kadıkoy, bağdat caddesinden devam edip bostancıdan sahile çıkıcağız. Oradan bisiklet yolu ile piste doğru süreceğiz. İyice ter attıktan sonra, güzel bir çay molası veririz, sonra dönüşümüzü yaparız.

haftaiçi beylikdüzü haftasonu güngörendeyim

@FelixTheCat
Esenler deyiz bizde birkac haftadir belgrat turu yapitoz dilerseniz haberlesip beraber yapa biliriz biz 3 kisi olduk bile esenlerden

merhaba Atışalan-Esenler'deyim haftaiçi akşam veya haftasonları turlayabiliriz.

Geri