omerdagtekin
Üye
- Tepki
- 19
- İsim
- Ömer
- Bisiklet
- Drag
Otobüs saatinden en az yarım saat önce gidip ön ve arka tekeri söküp kadroya bagaj lastiği ile bağlarım. Çantaları da yanına istifleyip devrilmesini engellerim. Muavine ben yerleştirmeyi hallederim sen nereye koyacağım söyle derim. Bu arada sökülmüş ve bu şekilde paketlenmiş bisikleti gören muavin veya şöförün tepkisi her zaman daha sempatik oluyor.Bisikleti otobüse nasıl yükleyebilirim? Ön tekerleği çıkarmam yeterli olur mu? Bisiklet bavulu veya taşıma çantasına gerek var mı?
Teşekkür ederim.3 hafta önce Pamukkale Turizm 4 bisikleti hiçbir itiraz etmeden aldı. Bisikletim olsun olmasın vazgeçmeyeceğim firmadır...
Otobüs saatinden en az yarım saat önce gidip ön ve arka tekeri söküp kadroya bagaj lastiği ile bağlarım. Çantaları da yanına istifleyip devrilmesini engellerim. Muavine ben yerleştirmeyi hallederim sen nereye koyacağım söyle derim. Bu arada sökülmüş ve bu şekilde paketlenmiş bisikleti gören muavin veya şöförün tepkisi her zaman daha sempatik oluyor.
Bisiklet çantası bisikletinin güvenliği için daha iyi olur ama illa şart değil. Ben bu yaz istanbuldan Bursaya giderken aşağıdaki çanta ile bisiket taşıdım. Muavin arkadaş bagaj taşıma kurallarının değiştiği ekstra ücret falan ödemek gerektiğini söyledi, birde çanta büyük falan dedi.. Allahtan muavin arkadaş iyi niyetli çıktı para istemedi (gerçi o kısmı zaten önemli değildi benim için) çantayı güzelce yerleştirdi bagaja. Ama bu dediklerimi unutma başka firmalar sorun çıkartabilir diyede ekledi.Bisikleti otobüse nasıl yükleyebilirim? Ön tekerleği çıkarmam yeterli olur mu? Bisiklet bavulu veya taşıma çantasına gerek var mı?