Scudo Sports

Bagajına bisiklet kabul eden otobüs firmaları

Scudo
Kamil Koç'a müteşekkirim. Bu arada Ulusoy almıyor.

• Beğen
Tepkiler: sspl
@omerdagtekin bilgi için teşekkürler efeturun gideceğim güzergahta hizmeti yok malesef

Sorun yaşamadık kamilkoç vazgeçilmez oldu

Benim de biraz tecrübem var.

Öncelikle hangi firma olursa olsun 30 kilo bagaj alması yasal olarak zorunlu.

Tecrübelerim su yönde. Bilet alırken bisiklet alıyormusunuz diye sormayın. Saati gelince bira erken gidip ön tekeri sökün. Adamlar küçüldüğünu gorsun.

-Ekstra ücret talep ederse vermemekte ısrar edin. Mecbur verirseniz makbuz isteyip bu makbuz ile şikayet edeceğinizi aoyleyin. Yani makbuz kes ki şikayet ederken elimde delil olsun. :)

Boş otobuse 5 bisiklet soktuk. Gelip para istediler. Vermedik, zorla alacak değil ya :)

Dün akşam Truva Turizm ile Çanakkale'den İstanbul'a geldik. Herhangi bir ücret ödemeden, rahatça bisikletlerimizi yerleştirdik.
Truva Turizm'in merkezinden aldık bileti, belki şansımız oydu. Otobüsü bilgilendirdiler, ön tekeri çıkartarak bisikleti yerleştirebileceğimizi söylediler.

• Beğen
Tepkiler: YigitOzturk
Kendinden emin biçimde bisikletini söküp beklersen her firma alırmış gibi geliyor. Biraz tedirginsen o zaman hissedip bagaj parası talep ediyorlar. O kadar farklı firma kullandım ki tek tek isimleri aklımda değil. Bir kere efe tura bagaj parası kaptırmışlığım var :) Diğerleri itirazsız aldılar. Kamil Koç ve Metro defalarca kullandığım firmalar.

Kamil Koç 3 kez kabul etti bence koçu tercih edin

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Truva ve İstanbul Seyahat bisikletlerimizi almıştır.

(link) süha turizm ile kayseriden biniyoruz bisiklet kabul ediyorlar.

Hepsi de az çok sorun yapıyor. Ben para vermeden gittiğimi hatırlamıyorum.

Ali Osman Ulusoy ?IMG_20190507_203944.jpg

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Bisikleti otobüse nasıl yükleyebilirim? Ön tekerleği çıkarmam yeterli olur mu? Bisiklet bavulu veya taşıma çantasına gerek var mı?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
3 hafta önce Pamukkale Turizm 4 bisikleti hiçbir itiraz etmeden aldı. Bisikletim olsun olmasın vazgeçmeyeceğim firmadır...
Bisikleti otobüse nasıl yükleyebilirim? Ön tekerleği çıkarmam yeterli olur mu? Bisiklet bavulu veya taşıma çantasına gerek var mı?
Otobüs saatinden en az yarım saat önce gidip ön ve arka tekeri söküp kadroya bagaj lastiği ile bağlarım. Çantaları da yanına istifleyip devrilmesini engellerim. Muavine ben yerleştirmeyi hallederim sen nereye koyacağım söyle derim. Bu arada sökülmüş ve bu şekilde paketlenmiş bisikleti gören muavin veya şöförün tepkisi her zaman daha sempatik oluyor.

3 hafta önce Pamukkale Turizm 4 bisikleti hiçbir itiraz etmeden aldı. Bisikletim olsun olmasın vazgeçmeyeceğim firmadır...

Otobüs saatinden en az yarım saat önce gidip ön ve arka tekeri söküp kadroya bagaj lastiği ile bağlarım. Çantaları da yanına istifleyip devrilmesini engellerim. Muavine ben yerleştirmeyi hallederim sen nereye koyacağım söyle derim. Bu arada sökülmüş ve bu şekilde paketlenmiş bisikleti gören muavin veya şöförün tepkisi her zaman daha sempatik oluyor.
Teşekkür ederim.

Bisiklet çantası bisikletinin güvenliği için daha iyi olur ama illa şart değil. Ben bu yaz istanbuldan Bursaya giderken aşağıdaki çanta ile bisiket taşıdım. Muavin arkadaş bagaj taşıma kurallarının değiştiği ekstra ücret falan ödemek gerektiğini söyledi, birde çanta büyük falan dedi.. Allahtan muavin arkadaş iyi niyetli çıktı para istemedi (gerçi o kısmı zaten önemli değildi benim için) çantayı güzelce yerleştirdi bagaja. Ama bu dediklerimi unutma başka firmalar sorun çıkartabilir diyede ekledi.

Çantanın ölçüleri : 119 x 89 x 29,5 cm

Screenshot 2022-10-22 at 18-52-47 Best pris på B&W Bike Box II - Se priser før kjøp i Prisguiden.png

Alanya- Antalya ile manavgat - Antalya arası çalışan otobüsler hiç problem çıkarmıyor ve ek ücret talep etmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
3 bisikletli olarak van festivaline giderken best van hiç sorun çıkartmadan bizi almıştı.
Mersin festivaline giderken de mersin seyahat ve mersin nur turizm yine sorunsuz aldılar.

Şubat ayında üniversite açılış zamanında yalovadan muğlaya bisiklet taşıyacağım 10 kg yol bisikleti. Pamukkale veya kamilkoç düşünüyorum. Kamilkoç internet sitesinde 72 tl ücreti olduğu yazıyor pamukkalede ise ücret yazmıyor sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Geri