sameducar
Üye
- Tepki
- 14
Arkadaşlar size bisiklet sporuna başlamamada sebeb olan bir deneyimimi aktarmak istiyorum. Uzun süredik farklı spor dallarıyla uğraşan sporun topla oynana harici her türünü seven biri olarak işim münasebetiyle spora ara vermemeden ve evlilik dolayısıyla fazla yemek, düzenli yemek, güzel yemek, televizyon karşısında cips tüketmekten ötürü kilo aldığımın fakına vardım ( daha doğrusu göbeğim ikaz etti ) tartıya çıktığımda normalde 78KG geçmeyen biri larak 87,6 kg olduğumu görünce eski spor salonuma başladım. 2 ay kadar devam ettim. Beden eğimi öğretmenli okuyan spor hocamın salonda hiç idman yapmadığın görünce gayri ihtiyari formunu nasıl koruduğunu sordum verdiği cevap çok ilginç aynen aktarıyorum -- Uzun süre bady yaptığını bu sebepten bel fıtığı başlangıcının olduğunu ve formunu düzenli olarak bisilete binmeğe borçu oluğunu söyledi. Nerde biniyorsun dedim. Solondaki diğer spor branşlarının hocalarıyla gezi yapıyorlarımış
Ay bitiminde bady bıraktım ve çocukluğumun gözde sporu olan bisiklete başladım. Sonuç Şuan 79 KG geliyorum ( aç karnına )
Ve Salonda yaptığım spordan çok daha fazla zevk alıyorum. Daha güzel, temiz ve değişken ortamlara spor yapıyorum. Şimdi tek sıkıntım Kışın Bisiklete binemeyecek olmam... Okuduğunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın