Scudo Sports

Bacağımı inceltmek istiyorum

@VolkanAlcin
Hocam kötü durmuyor jonny bravo gibiyim :D :D Şaka yapıyorum o kadar baldır yok bende bizim chris froome gibi bacaklarım :komik: Yani kalınlaşmıyor da kas yoğunluğu artıyor sıkınca baya bi kas çıkıyor ortaya. Yoksa kalın değil o kadar :D

Scudo
bu sorunun bir tek bende olmadığını duymak biraz olsun mutlu etti beni en azından yalnız değilmişim :D bacaklarım incelsin diye yağ yakmaya devam ediyorum fakat bacaklardaki yağlar maalesef genetik yatkınlıktan dolayı en son eriyecekler. Şuan %12 lerde yağ oranım ama hala bacaklarda var liposuction bile yaptırmayı düşündüm fakat doktor erkek olduğumdan dolayı üremeye zarar verebilir diye olmaz dedi. Hatta bana acı bir gerçeği söyledi '' hiçbir zaman ince bacaklı biri olamayacaksın'' dedi. Beni iyice sinir etti bacakları eriteceğim diye ya kendim de eriyip gideceğim yada bu durumu kabulleneceğim. şuan 73 üm bir 70 e düşüp sonrasına bakacağız artık. En sinir olduğum şeyse pantolon, şort almak. Bel 32 beden bacak 34 beden offf:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Bisikletliyaşam
Bacaklar düzenli antrenman ve iyi beslenme ile kesinlikle toparlanacaktır.. ekstra bir şey yapmanıza gerek yok...

@Candan Biberci
@Candan Biberci
abi bu dert bende de var. alt baldırımı sıkmayan pantolonu giymeye kalkarsam kıçımdan düşüyor neredeyse. benimki yüzmeden ama. tabi 5 saat hayvan gibi palet sallarsan ya ne olacağıdı

Genetik özellikleriniz değişmeyebilir.z Eğer yağlanmayı azaltmak istiyorsanız, bisiklet ile bacak yağlarınızdan 2-3 ay içerisinde düzenli spor (haftada 2-3 sefer, 1-2 saat aralığında, kalp ritminize göre yağ yakabileceğiniz antremanla) ile incelebilirsiniz.

Kendinizi sevin! Holivud starları, Türk televizyon tiplerine itibar etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: gokberk88
Geri