Scudo Sports

Babamı nasıl ikna edebilirim?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan B.

Daha ne yapmamazı istiyorsunuz? Acaba bananız ile bir de biz mi konuşsak acaba?..[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: Hasan B.
Scudo
@Hasan B.

Bır oncekı attıgınız mesaj yardımlarınıza ihtıyacım var beklıyorum du.Ben de bılgım dahılınde olanları mızahlı bır dılle izah etmeye çalıştım. Kendı tecrubelerımı belırttım.Hem MTB hem yol hem de şehir bısıkletletı kullanıyorum.Demek ıstedıgım kullanım alanlarınızı belırleyıp ıhtıyacınız olan bısıkletı almanız.Sonucta parayı verıcek te bısıkletı surecekte babasını ıkna edıcekte sızsınız.Benım dedıgıme bakmayabılırsınız ama fıkrıme saygı duyma luksunde de bulunabılırsıniz.Neyse sızı ve zevklerınızı basbasa bırakıyorum .Aranıza gırmek ıstemem. EDIT :Foruma yas sınırı getırılsın .Ortalık coluk cocuk kaynadı

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@ebubekir sözbir

Hocam yazdığım şeyler zaten biz MTB cilerin zevk aldığı şeyler, onlar olmasa neyleyelim MTB yi :)

@Ertuğrul

Bilinçli olan kullanıcıya sozum yok ama çoğu kişi MTB ıle saglam rampaları ya da arazılerı cıkamaz.(Alt sevıye MTB ıle).

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@ebubekir sözbir

https://i.hizliresim.com/9vdQQo.jpg
senın bu mtb senı yoruyomuydu ebubekır:):)adam yoldan sonra mtbnın ısmıne bıle tahammul edemez oldu yahu:):)

• Beğen
@Muhiddin K.

Offff tokat gibi cevap be. :D
Ama Ebubekir'de haksız sayılmaz çünkü dağdan yola geçen öyle oluyor bende dahilim. :D

• Beğen
@Berke K.

valla berkecım bende ıstıyorum yol bısıkletı ama bızım ıstanbul çok çukurlu cok bozuk yollara sahıp o yuzden yol bısıkletıne bırazda bu yuzden sogugum.belkıde alışık olmadıgımdan dolayı böyledir.:)

@Muhiddin K.

Muhıttın Abı at sahıbıne gore kışner :D Pedalı cevıren sonucta ustundekı kışıdır .Suren kısının kondusyonu varsa bisiklet 18 kiloda olsa 8 kiloda olsa farketmez o yokusu cıkar. Benım kac mesajdır anlatmaya calıstıgım sey nerede kullanıcaksanız o turden bisiklet alınması şehır içinde yanlıs secımle bisikletten sogumamamaları.

• Beğen
@Berke K.
Dağ bisikletini yolda kullanmak zor ama toprak, kum, çamur gibi yerlerde kullanmak son derece zevkli. En güzel kirlenme şekillerinden bir tanesi :)
Ben yol ve dağ bisikletinin zevklerinin çok ayrı olduğunu düşünüyorum çünkü dağ bisikletiyle temel amaç zor koşullarda( zemin olarak) ilerlemek iken yol bisikletinde amaç hızlı daha hızlı ve daha da hızlı gitmek :) Bilmem anlatabildim mi ? :) :mlk:

@ebubekir sözbir

(herkes bisikleti mtb ile sever,bazıları mtb de kalıcıdır bazıları gidici önemli olan bulundugun yerde kalıcı olabılmekte.) (yazan muhiddin k.) :))
şaka bı yana ınsan bulundugu ortama gore bısıklet secımı yapmalı:)

@Muhiddin K.

Abı ben de berkeye soyle bır teklıfte bulunuyorum .Bakalım kabul edıcek mı ? :D @Berke K.
Berke cevap tokat gıbı geldıyse bende tokat gıbı teklıf yapıyım sana.Ben o bisikletle (18 kilo ) sen Carrraro Race 052 nle (9 kılo Full Tıagra Setlı ) Buyur beraber Uludaga cıkalım.Ne dersın ? Bakalım otellere kım daha once varıcak :D Ben cıddıyım .Forumda atıp tutmakla olmuyor.

• Beğen
@ebubekir sözbir

Sen beni yanlış anlamışın benim güzel abim ben senin ne dediğine bakmam demek istemedim . Ben ''Oysa yol bisikleti öylemi az bir pedalla çok yol gidersin.Çoğu kişi sana bakar.Vay sen yarışçı mısın der. Aa şuna bak amma hızlı gıdıyor derler.Hızını alamaz arabalara kafa tutarsın .MTB de kım ne desın.'' dediğine dedim .

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@ebubekir sözbir

berke bu teklıfe sessız kalmamalısın:)

İstediğiniz bisikletin 2015 yılında üretimden kalkacağını ve bir daha üretilmeyeceğini falan söyleseniz faydası olur mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: Hasan B.
@Muhiddin K.

Abi alakası yok bende İstanbul'dayım bisikletçi biraz da çukurdan kaçmayı bilmeli altında ön-arka Fox süspansiyonlu Enduro olsa bile çukur sana rahatsızlık veriyor o yüzden bu bahaneyi pek geçerli bulmuyorum denemeni tavsiye ederim. :in:

@ebubekir sözbir

Ben öylesine yazmıştım ya ciddiye mi aldın? :D Sadece cevabı beğendim hatta altta da sana katıldığımı belirtmiştim :in:

@ebubekir sözbir

Bisikletine yarışırsanız eğer vallahi gelirim izlemeye..[emoji2]

@SerkanH

Serkan abı kımsenın bısıkletını ıstedıgım yok .Berkenın gelmeye cesaret edemıyecegını de bılıyorum.Ama bırgun beraber pedallarsak arkanızdan yetısmeye çalışırım :)

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri