Scudo Sports

Babamı nasıl ikna edebilirim?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ebubekir sözbir

Ben hızlı gittiğimi söyleyemem ama uzun gidebilirim. Uzuuuuun ve dik rampalardan zevk alırım ama bisikletim ve kilom buna performans acısından izin vermez. Ben spor amaçlı idealleri "şimdilik" olmayan birisiyim. Kısmet olursa eğer bu yaza birlikte pedallamak isterim. İçimde kaldı festivale gelemedigim için eksiklik hissediyorum zaten.. Berk'e meselesine gelecek olursak berke fırtına gibi uçar ve seni otellerin olduğu yerde öğle yemeğini yedikten ve yemek sonrası kısa bir şekerlemeden sonra karşılayacağına eminim.. Ama yinede ikinizin yarıştığı bir ortamda peşinizden de olsa sizi takip etmek isterdim..

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Scudo
@SerkanH

Yarısa gerek yok abı.Aslında Berke abımızden taktık almayı ıstıyorum.Kendisi tum yokusları ayakta çıkıyor.Hem de vıteslerı arttırıyor.Bu sayede hem daha hızlı hem de daha az yorduğunu düşünüyor.Bıze de bunun puf noktalarını ogretmesını ıstıyorum.Cok mu sey ıstıyorum.Buyursun 30 km rampayı da ayakta cıksın Contador Berke :D Edıt: Ayakda ne kadar süre binebiliyorsunuz? Konusundakı yorumundan alıntı @Berke K.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@ebubekir sözbir

Olsun. İkiniz de çok sevdiğim insanlarsınız. Birlikte olduğunuz anda yanınızda olmayı isterdim..

Ben eşime nasıl 2.bisiklet olarak yol bisikleti istiyorum diyemiyorsam sende aynı durumdasın.. anneyi kandır gerisi kolay.

@SerkanH

Serkan abı benım Berkeyle yas grublarımız uyusmuyor.Eger yarıslara katılma gıbı bır hedefı varsa kendısıne basarılar dılerım.Muhıttin abıyle beraber bulusuruz sızınle ;olmadı askerden kacırır , Zonguldaktan Ankaraya gıbı bır seyler belkı yaparız. :D Konu ıyıce corba oldu.Açan arkadastan ozur dıler aılesını ıkna etmesını dılerım.Bısıkletını hayırlısıyla alıp guzel guzel kullanır umarım.Serkan abıde yenı masasının fotografını atarmı bakalım :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Hasan B.
@ebubekir sözbir

Konu açacağım ama istediğin için bir resim atayım.. Bende en içten dileklerimle inşallah babasını ikna eder diyorum ve konuyu kapatıyorum..

(link)

@ebubekir sözbir

Bütün yokuşları derken rotamdaki yokuşlardan bahsediyordum İstanbul'da olsan beraber de çıkardık pek zorlayıcı değiller. :)

• Beğen
Adam ailemi 720 almaya nasıl ikna ederim dedi, konu döndü dolaştı MTB-Yol kavgasına geldi yine. Birazdan da şekerin zararlarına doğru kayar tahminimce :)

@SerkanH
Öyle deme be Sekan Abi, ben keyifle okuyordum ama konu sahibinin aşağıdaki talebi elimi kolumu bağladı. :/

@Hasan B.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri