Sedona 720 bisikleti çok beğendim . Babamıda almaya ikna ettim fakat kış diye almıyor , yaza alırım diyor . Babamı şimdi alması için nasıl ikna edebilirim ?
Merhaba. Tek çözüm "Anneniz" gibi görünüyor. Evde son söz annelerimizin dir!.. Annenizi ikna ederseniz babanız alır. Bisikleti sadece gezmek için değil de spor amaçlı kullanacağınız söylemeniz etkili olabilir.,
Annem baban ne derse diyor Babamada zaten bilgisayarda oturacağıma gidip 30-45dk bisikletle gezerim dedim spor amaçlı fakat havalar yağışlı süremezsin yazı bekle diyor Ben düşünüyorum ki hergün yağışlı olacak değil ya . Birde 2015 te sedona 720 modeli üretilmez ise çok üzülürüm o model çok hoşuma gidiyor .
Babanı öylesine bakmaya götür bisikletçiye. Bizim bisikletçi satmadan bırakmayacaktır zaten bir çay söyler 2 muhabbet eder bisikletle çıkarsın mağazadan.
MTB Tayfa saldırıya geçti. Hasan ailen soğuk diye sana bisiklet almıyorsa dağ tepe gezmene nasıl izin versinler. Misal çalılara düşersin, lastığin patlar onune bılmedıgın hayvanlar çıkar,çamur içinde kalırsın.Rampa desen çıkamaz tıkanırsın.Bisikletten soğursun.Oysa yol bisikleti öylemi az bir pedalla çok yol gidersin.Çoğu kişi sana bakar.Vay sen yarışçı mısın der. Aa şuna bak amma hızlı gıdıyor derler.Hızını alamaz arabalara kafa tutarsın .MTB de kım ne desın. :evil: