Okan Örs
DALGACI DENİZ AYVALIK
- Tepki
- 828
- Bisiklet
- Focus
Durum bu.30 yıl sonra tekrar okuyalım bakalım dedik.
Bölüm mimari restorasyon.48'lik delikanlı olarak,okulun ilk gün heyecanıyla hemen güvenliğe yanaşıp soruverdim.
''Birader bisikleti Okul bahçesinde park edebileceğim yer var mı?''
Gülerek ''ne park yeri ,içeri bisiklet sokamazsınız!''
''Şaka di mi???''
''Hocam,okul sekreteri ile görüşün isterseniz''
Soluğu sekreterin yanında alıp meramımı kısaca anlattım.
Sekreter''Okul içine bir tek öğretim üyelerinin araçları girebilir ve park edebilir.Başka hiç bir aracı almıyoruz.Bisiklet de bir taşıt sonuçta.Bu sayede bakın,etraf ne kadar düzenli!Şimdi bu kuralı sizin için delersek ne düzen kalır ne intizam!Hakkınızı helal edin...''
''Ama hocam,konumuz bis.''
''Lütfen ısrar etmeyin,hakkınızı helal edin,lütfen!''
Tabi ben hakkımı helal eden bir söz kullanmadan(o kadar basit değil helal işleri)konuşturulmadan çıkmak zorunda kaldım.
Balıkesir Üniversitesi SKS mi diyorlar şimdi unuttum oraya ilgili şikayet mailimi attım.
Genelde Türkiye de çok fazla şeye şaşırmam ama buna gerçekten şaşırdım.
Okulun dış duvarına bile kiitleyemezsin diyo adam,vay anam vay!
Bölüm mimari restorasyon.48'lik delikanlı olarak,okulun ilk gün heyecanıyla hemen güvenliğe yanaşıp soruverdim.
''Birader bisikleti Okul bahçesinde park edebileceğim yer var mı?''
Gülerek ''ne park yeri ,içeri bisiklet sokamazsınız!''
''Şaka di mi???''
''Hocam,okul sekreteri ile görüşün isterseniz''
Soluğu sekreterin yanında alıp meramımı kısaca anlattım.
Sekreter''Okul içine bir tek öğretim üyelerinin araçları girebilir ve park edebilir.Başka hiç bir aracı almıyoruz.Bisiklet de bir taşıt sonuçta.Bu sayede bakın,etraf ne kadar düzenli!Şimdi bu kuralı sizin için delersek ne düzen kalır ne intizam!Hakkınızı helal edin...''
''Ama hocam,konumuz bis.''
''Lütfen ısrar etmeyin,hakkınızı helal edin,lütfen!''
Tabi ben hakkımı helal eden bir söz kullanmadan(o kadar basit değil helal işleri)konuşturulmadan çıkmak zorunda kaldım.
Balıkesir Üniversitesi SKS mi diyorlar şimdi unuttum oraya ilgili şikayet mailimi attım.
Genelde Türkiye de çok fazla şeye şaşırmam ama buna gerçekten şaşırdım.
Okulun dış duvarına bile kiitleyemezsin diyo adam,vay anam vay!