Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
merhaba hoşbulduk halil bey sanırım özel msj gönderemiyorum:)ben beylikpazarının hemen karşısında oturuyorum.telinizi kayıt ettim eğer yarın bir işim çıkmaz ise geliyorum:)görüşmek üzere

17 Haziran B.çekmece - Beylikdüzü civarı tur duyurusu.

Arkadaslar ,

Artık alışkanlık olan Çarşamba turlarımızın bu haftaki bölümü yaz mevsiminin de gelmesi ile tam gününde yani 17.06.2009 Çarşamba akşamı gercekleştirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi başlatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alışveriş Merkezi önü 19:30
Migros E-5 onu : 19:45
Tarih : 17.06.2009 Çarşamba

Guzergah : B.duzunden Florya IBB ( Istanbul Buyuksehir Belediyesi ) Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri, ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61 Halil ATALAY
4 ) Gurkan
5 ) Sinarit
6 ) Bülent bey
7 )

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar

Sevgiyle...

telefonla iletişim için 0532 528 00 61

Merhaba Halil abi bir aksilik çıkmazsa bana gösterdiğin yolda bekleyeceğim kaç gibi orada olayım?

onur ben sana telefon açarım çıkış yapdığımız da

Arkadaslar ,

Hemmen soyluyorum bu hafta Florya'ya Avrupa Yakası Pedal Grubu'nun hazırlayacagı SUCUK MANGAL partisine davetliyiz....Katılım ucreti yoktur. alınan malzemeye göre tutar katılımcı sayısına bölünecektir, icecek secenekleri mevcuttur... :) :)

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Syp Port ( Migros'un E-5'e bakan yuzunde yani yapılan cok yuksek bina ) E-5 ustu : 19:45
Tarih : 24.06.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Florya uzerinden Yesilkoy'deki fenerin oraya... Varıs noktamızda SUCUK MANGAL , soguk icecek ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61 - Halil Atalay
4 ) Sinarit
5 ) Arda
6 ) .....

Tabi ki geliyorum abi. Bu sefer aynı yerde bekleyeceğim. Diğer cep numaramı özelden atıyorum.

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu bu aksam gerceklestirilecektir...

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece C.tesi Pazarı'nın girisi : 19:45
Tarih : 01.07.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Selimiye'ye..... Guzelce'de cay bahcesine ugramaca... Guzelce'de tost , cay, pastane urunleri,evden kim ne getirirse ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dalllas veya Devebagırtan ) idmanımızda mevcuttur...

1 ) Trinity72
2 ) 61-Halil Atalay
3 ) Sinarit
4 ) Komboz
5 ) Kirazlı
6 ) Arda
7 ) Cuneyt
8 ) .......

@b1rkan

benim için süper olur, hem sonunda beylikdüzü-büyükçekmece grubuyla da yanışmış olurum :)

bi mesaj attım 95 sayfalık konu ölmüş:( Yarınki çarşamba turunuzun güzergahını açıklarsanız tura katılmak büyük bir gruba eşlik etmek isterim.

görüşmek üzere

15 Temmuz Çarşamba B.çekmece - B.düzü tur duyurusu...
Arkadaşlar ,

İste yine geldi bir Çarşamba daha...

Bu hafta Kumburgaz'da yeni acılan Köfteci Ramiz'e gidiyoruz... Tatlı ve içecekler gecen haftadan aldığımız söz sebebiyle müesseseden olacaktır... Valla 2 hafta önce de su için ( adam bası 250 ml. küçük pet sise ) bir sponsor bulmuştuk ve gecen hafta sponsorumuz sözünü tuttu...

Buluşma Yeri : Fox City Alışveriş Merkezi onu 19:30
B.çekmece C.tesi Pazarı'nın girişi : 19:45
Tarih : 15.07.2009 Çarşamba

Güzergah : B.düzünden Kumburgaz'a. Kumburgaz'da Köfteci Ramiz'e...Sohbet muhabbet koyu....İçecek ve tatlılar Köfteci Ramiz'den...

Dönüşte B.Düzü’nde oturan katılımcılarımıza güzel yokuş ( Dallas veya Devebağırtan ) idmanımızda mevcuttur...

Önemli not: Gezilerimizde kask, eldiven ve gece sürüsü olacağı için arka far takma zorunluluğu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61-Halil Atalay
4 ) Sinarit
5 ) Komboz
6 ) Kirazlı
7 ) Arda
8 ) Seykem
9 ) Ferruh Bey
10 ) .......

@b1rkan

kumburgaz'dan üç kişi katılacağız da buu böyle yazınca direk köfteciye gitçez gibi olmuş :D sonuçta büyükçekmeceye gidip ordan katılacağız değil mi? ayrıntı ver biraz

22 Temmuz Çarşamba B.çekmece - B.düzü tur duyurusu...
Arkadaşlar ,

Bu hafta Kumburgaz'da yeni acılan Köfteci Ramiz'e gidiyoruz... Tatlı ve içecekler gecen haftadan aldığımız söz sebebiyle müesseseden olacaktır...

Güzergah : B.düzünden Kumburgaz'a. Kumburgaz'da Köfteci Ramiz'e...Sohbet muhabbet koyu....İçecek ve tatlılar Köfteci Ramiz'den...

Önemli not: Gezilerimizde kask, eldiven ve gece sürüsü olacağı için arka far takma zorunluluğu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) 61-Halil Atalay
3 ) Sinarit
4 ) Komboz
5 ) Kirazlı
6 ) Arda
7 ) Seykem
8 ) Rıdvan
9 ) Oguzhan
10 ) Cumhur
11 ) .......

29 Temmuz Çarşamba B.çekmece - B.düzü tur duyurusu...
Arkadaşlar ,

Bu hafta Kumburgaz'da yeni acılan Köfteci Ramiz'e gidiyoruz... Tatlı ve içecekler gecen haftadan aldığımız söz sebebiyle müesseseden olacaktır...

1 ) Trinity72
2 ) 61-Halil Atalay
3 ) Sinarit
4 ) Komboz
5 ) Kirazlı
6 ) Arda
7 ) Seykem
8 ) Rıdvan
9 ) Oguzhan
10 ) Cumhur
11 )

Durum