Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu bu aksam gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece C.tesi Pazarı'nın girisi : 19:45
Tarih : 20.05.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Kumburgaz Spor Kulubu Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost , cay, pastane urunleri,evden kim ne getirirse ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dalllas veya Devebagırtan ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) 61-Halil Atalay
3 ) Sinarit
4 ) Komboz
5 ) Kirazlı
6 ) Arda
7 ) ........

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Scudo
bekliyoruz artık yaz geldi

bu arada sizlere sevineceğiniz bir haber vereyim aytekin erzan bugünden itibaren vatan topraklarında

27 Mayıs Carsamba B.duzu - B.cekmece civarı tur duyurusu....

Arkadaslar

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu bu aksam gerceklestirilecektir...

B.cekmece C.tesi Pazarı'nın girisi : 19:45
Tarih : 27.05.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Kumburgaz Spor Kulubu Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost , cay, pastane urunleri,ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Dalllas veya Devebagırtan ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Sinarit
3 ) Arda
4 ) 61 Halil Atalay

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.

arkadaşlar selam bu sefer evden birşey getirmiyormusunuz
ben dün Edirnedeydi edosk üyelerinin çok selamı var birara hepimizi bekliyolar bana çok ilgi gösterip çok iyi ağırladılar onlara buradan sizinde huzurunda tekrar teşekkür ediyorum...
ayrıca arkadaşlar edirneden bazı meşhur yiyecek şeyler getirmiştim butarafa gelseydiniz sizinlere ikramım olacaktı ama otarafa gitmyi gözüm yemiyor ayrıca bundan sonra b.düzü gurbuna katılmam katılım listesindeki isimlere bağlı olacak görüşmek üzere kendinize iyi bakın....

Arkadaşlar selamlar,

Dün gece başımıza gelen motorsiklet faciasını hepiniz biliyorsunuz.
Bisikletim kullanılmaz halde olduğu için öncelikle bakıma sokmam gerekiyor ama bu arada 2.el bisiklet arayışına girdiğimi de bilmenizi isterim.
Bisikletimin ana arızası, tamamen yamulan maşa. Corratec'in fabrika çıkışı RST maşa vardı. Bu ürüne alternatif elinde ikinci el maşası olanlar benimle irtibata geçerlerse sevinirim.
Arka tekerlekte de sorun var ama onun jantın yamulması olarak görüyorum.

Aytekin sen bir ara bisikletini satışa çıkarmıştın. Sattın mı? Yoksa hala satılık mı?

Gruba tekrar dahil olabilmek için hızla bisikletimi toparlamam gerekiyor. Hepinize yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

saat 10.00 da pazar günü sirkecide arabalı vapur iskelesinde olacağım görüşmek üzere şimdilik hoşcakalın

bisikletimi satıyorum arkadaşlar.

trek 3700 - kırmızı 18 inç 460 tl

detaylar ikinci el bölümünde

bugün öğleden sonra ablam rahatsızlanmıştır kendisini özel bir kliniğe yatırdık pazar sabahtan kliniği ziyaret edeceğimden herkezden özür dilerim ben bisikletliler derneğini ve amatör pedal sesi bisiklet topluluğunu üsküdar haremden karşılamaya çalışacağım esen kalın

@kudu

Geçmiş olsun Kudret abi Allah şifa versin. Umarım önemli birşeyi yoktur ablanızın.

07.06.09 Çevre haftasına ait resimler burada arkadaşlar

(link)

10 Haziran B.duzu - B.cekmece civarı tur duyurusu...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu yaz mevsiminin de gelmesi ile tam gununde yani 10.06.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Migros E-5 onu : 19:45
Tarih : 10.06.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Florya IBB ( Istanbul Buyuksehir Belediyesi ) Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri, ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgihan
5 ) Gurkan ( Elif'in esi )
6 ) Sinarit
7 ) Arda
8 ) Kirazlı
9 ) Oguzhan
10 ) Cumhur
11 )61 Halil ATALAY

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar

Sevgiyle...

Selam arkadaşlar bugün Rumeli Feneri yapıp ardından Sarıyer'de kaldığım için sizlere katılamadım. Gece ekipmanlarım da tamam haftaya aranızda olmaya çalışacağım. Rumeli Feneri'ni şiddetle tavsiye ederim. İnişli çıkışlı ormanın içinde kaymak gibi bir yoldan gidiyoruz. Biraz uzak kalıyor ama ben Sirkeci'ye kadar trenle gidip boğazdan Sarıyer'e oradan da Rumeli Feneri'ne gittim. 2 haftadır üst üste gidiyorum. Birgün inşallah beraber turlarız buraları.

merhaba beylikdüzünde oturuyorum bi daha ki turlarınıza katılmak nasip olur inşallah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri