Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@halil atalay

Bende yokuşu tırmanırken, çok baktım eve ordamısın diye. Göremedim seni...

Scudo
merhaba arkadaşlar beni makinama takılan fotoraflar bu link de herkesin fotorafı var kim isterse alsın

(link)

30 Nisan B.duzu - B.cekmece civarı tur duyurusu...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs olasılıgı Carsamba gunu %50 gorundugu icin yarın yani 30.04.2009 Persembe aksamı gerceklestirilecektir...

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 onu : 19:45
Tarih : 30.04.2009 Persembe

Guzergah : B.duzunden Florya IBB ( Istanbul Buyuksehir Belediyesi ) Tesisleri'ne... Varıs noktamızda tost,cay,pastane urunleri,evden kim ne getirirse ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste B.duzu'nde oturan katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) 61-Halil Atalay
4 ) Aytekin Erzan
5 ) Sezgin
6 ) Funda7
7 ) Selim
8 ) ........

Arkadaşlar dün akşam yola çıktık, 1 km gittim gitmedim arka vites arttırıcısının küçük çarkı bir anda açıldı ve pullardan teki kayboldu. Saolsun Halil ve Tanju Bey yardımcı olmaya çalıştılar ama olacak gibi değildi ve hevesim kursağımda geri döndüm. Ama benim için sevindirici olan kısmı, tura sezginin de katılacağını öğrenmem oldu. Soğuk soğuk espirileri, adamın içini kıyan muhabbetini dinlemekten böylece kurtulmuş oldum.

Aldığım ders: Bisikletimi her tur sonrası güzelce temizleyip yağlıyorum ama vidalarını hiç sıkmıyordum. Bundan sonra turdan sonra ya da tura çıkmadan önce tüm vidaları kontrol edeceğim.

Sevgiyle kalın....

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
Arkadaşlar bende böyle turlara katılmak istiyorum Avcılarda oturuyorum buraya yakın çevrede bir tur felan düzenlerseniz katılmak sterim banada haber verirseniz çok sevinirim msn adresimden de ulasabilirsiniz caneraltin1993@hotmail.com

merhaba caner altın aramıza hoşgeldin k.çekmeceden gelen arkadaşlar var onlarla katılırsın ayrıca mahmut diye bir arkadaş vardı ama şu aralar yok herhalde sınavlar başladı ondan fazla gelemiyor

görüşmek üzere hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: caner altın
bu k.çekmecede ki arkadaslara nasıl ulasacam veya onlar bana ulassın :D haber versinler :))

Yarın 7:30 gibi Silivriye gidiyor8m gelen olursa, 7:35'de Tüyapın önünden geçeceğim.......

aytekin abi nerelerdesin koydun gittun bizi :)

özletme kendini bu arada kendine iyi bak mazallah domuz gribi filan olma

Arkadaslar ,

gerceklestirdigimiz icin artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki kısmı fenerbahçe - BJK maçı icin 14.05.2009 Persembe aksamı ( yani bu akşam ) gerceklestirilecektir...

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
B.cekmece Cumartesi pazarının girisi : 19:45
Tarih : 15.01.2009 Persembe
Guzergah : B.Cekmece'den Kumburgaz'a ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Cuneyt Metin
4 ) 61Halil
5 )
6 )
7 )

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....

@halil atalay

Bu evden getirdiklerimiz nedir yahu. Kimsenin bişey getirdiği yok. Ne bir kuru ekmek nede bir yelek. Hiç birşey yok.

tuna sen bu akşam gitmedinmi? benim ani bir toplandıya katılmam gerekdiği için gitemedim

Arkadaşlar selam,
yarın büyükçekmece göl turu yapmayı planlıyorum,
katılmak, tanışmak isteyen olursa beklerim.

Selamlar,

Geçen hafta Metin Bisiklette, bisikletime genel bir bakım yaptırmıştım. Zincirden gelen ses ve ön küçük dişliden bir üst vitese geçerken zincir atma problemlerinden dolayı bugün bisikletimi tekrar göstermek için Bakırköy'e doğru küçük bir tur yaptım. Aksilikler düzeltildi, birde fren pabuçlarımı değiştirmek istedim, Bike & Outdoor'un listesinde 5 ytl gözüken pabuçları bana 15 ytl'ye satmak istemeleri beni çok rahatsız etti. Serbest piyasa ekonomisi var, bu yapılan doğrudur yanlıştır tartışmicam ama bundan sonra Metin Bisiklete pek uğrayacağımı zannetmiyorum.

Dönüşte, Cennetten geçerken gözüme Cağ Kebabı tabelası takıldı ve içeri girip bir tadına bakmak istedim. Siparişimi verdikten sonra, restaurant'ın sahibinin akrabaları olan Dr.Murat ve Matematikçi İbrahim Beylerle (kardeşler) tanıştım ve yaklaşık 1-1,5 saatlik bir koyu muhabbete daldık. Bilimden, siyasetten, ekonomiden, bisikletten, dalgıçlıktan herşeyden biraz konuştuk. Telefonlarımızı aldık. Birde benden hesap almamaları, Anadolu insanının o misafir perverliği ve samimiyetinin hala yaşadığını bana hatırlattı.

Bu arada Cağ Kebabı inanılmaz lezzetliydi. Balıkesirden gelen kuzu etiyle yapıldığını söylediler. İnsanın ağzında pamuk gibi eriyor. Grubun muhakkak uğrayacağını söyledim, onlarda beklediklerini söylediler.

Sohbetten sonra yola koyuldum, ülkemizde bisiklet yolunun olmaması çok kötü, E-5 insanı tedirgin ediyor. Ama akşam dönerken ki manzara harikaydı. Belki dönüşte Zuhaller'i görebilirim diye umut ettim ama onlar çok daha önce dönmüş olmalıydılar....

Selamlar,

İşe bisikletle gitme kararı almıştım ve 2-3 seferdir bunu gerçekleştirdim. Çok bir meseafe değil gidiş dönüş 40 km.

Sabahları neredeyse hiç araç olmaması çok güzel ama köpekler bir felaket. Yanlarından yavaş ya da yürüyerek geçerseniz hiç bir tepkileri yok ama biraz hızlı birşekilde geçtiğinizde peşinize takılıyorlar ve bazıları inanılmaz inatçı.

Bugün ilk defa çok sert rüzgara karşı sürdüm, inanılmaz zordu. Bazen beni yolun dışına doğru itti rüzgar. Bundan sonra sadece yağmur seyrini değil rüzgarın durumunuda kontrol edip çıkacağım.

Bir üçüncüsü, ülkemizin yolları. Ne barbat yollarımız var. Bir yol bisikletçisi olarak bunu daha iyi algılıyorum.

Herkese selamlar............

köpekler gerçekden büyük problem ..
bugun bende gölün etrafında kalabalık bir köpek çetesinin önünden geçmek durumunda kaldım. baya tırsıyor insan. yapacak birşey de yok.. bisiklet aşkına laıyoruz riski..

Ayrıca büyükçekmece civarı aktif organizasyon varmı arkadaşlar??albatrosdayım, katılabilirim..
haftasonu, haftaiçi akşam birlikde tur yapabilecek varsa mail atarsa sevinirim..
ilkerzn@gmail.com

• Beğen
Tepkiler: Halil Atalay
@ilkerzn

aramıza hoşgeldininiz bende b.çekmece devebağırtanda oturuyorum turlar hakkında duyurular buradan ve cep telefonuna yapılıyor gerekli bilgileri buradan takip edebilirsin

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri