Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs gorunmedigi ve sıcaklık degerleri arttıgı icin bugun yani 04.03.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.03.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Baglar'daki ( Cennet civarındaki ) meshur Osmanlı cig koftecisine... Varıs noktamızda icine et konulmadan bulgurdan yapılan meshur cig kofte, icecek cesitleri ,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Aytekin Erzan
3 ) 61-Halil Atalay
4 ) Tuna Calis
5 ) Hasan Bey ( arka takım kaptanı )
6 ) Berkero
7 ) Sezgihan
8 ) .......

ve sanırım Avrupa Yakası Pedalsorleri... :)

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Scudo
Arkadaşlar selamlar,

Umarım akşamki turunuz eğlenceli, kuru ve lezzettli geçmiştir. Katılamadığım için kusura bakmayın. FB maçı ağır bastı ama aklım hep sizdeydi.

Sevgiler,

Cüneyt

edirne yola çıkmış niko yazdı haberiniz ola ne zaman nerede karşılıyoruz onları

Arkadaşlar,

Facebook'ta grup açtım, katılımlarınızı bekliyorum......
Grup İsmi: Beylikdüzü Bisiklet Grubu

(link)

Tuna

ya cüneyt ne feneri be abicim tur varken sayın kaptan bu durumlara bi yaptırım olsun lütfen mazeretmidir bu fenerin macı varmış bırakın bu işleri beyler

halil silivride saat kaçta olurlar acaba nasıl yapacaz ben silivriye doğru gitmek istiyorum aslında hem kipaya bi göz atacam hemde edosk u orada karşılamayı düşünüyorum ne diyorsunuz.....

tuniş ben face book ta üye oldum nolcak şimdi beylikdüzünün ataları bile yarışçıymış heyt be

@AYTEKİN ERZAN

Şimdi orayı efektif bir hale getireceğiz. Fotolar, muhabbetler felan filan....
Evet, o zamanlar da beylikdüzülü atalarımız, turlar düzenlerlermiş. Oradaki fotoda, tarihi osmanlı çiğ köftecisine gitmek için düzenlenmiş bir turdan güzel ve anlamlı bir kare...

aytekin abi mesajı yeni görtüm dün akşam site kapalıydı edos karşılamak çok istiyortum ama olmadı yağmur yağıyor onun için yarın için beraber yolla alırız artık taksime doğru

bu arada arkadaşlar elinde fotoraf olan arkadaşlar fotorafları fecabok koysunda alalım bari yoksa gelmeyecek

8 Mart nedeniyle elmas kaptan ile katıldığımız tur çok güzel geçti hem edosk'u taksime katar eşlik ettik hem de bisikletliler derneği ile güzel pedallatık

Elmas abla ile rekor kırtık desek yeri yaklaşık olarak 150 km yapmışızdır belki de fazla turun güzel olan yanı beleş pide yememiz ve dönüşte bizi beyliktüzüne kadar bırakan arkadaşımızdı

Ben turtan ortaköy'ten ayrıldım ve Anadolu yakasında maça gittim meher maç erkene alındığı için sadece 20 dakika oynadıktan sonra tekrar yola koyuldum ve dönüşte metrobüs ile avcılara kadar geldim oradan ben bekleyen elmas abla ile beyliktüzüne kadar geldik araba ile

çarşambaya görüşmek üzere

elmas kaptan

dün sabah aniden esti 06:00 düştüm yollara :)

edirne gurubunu karşılamak için avcılara gittim :boese153: saat 07:00 de avcılardaydım hem edirne gurubunu hemde aytekini defalarca aramama ragmen ulaşamadım :boese157: telefonları çalıyor ama duymuyorlar ve duyuramadımda ne yazıkki. :(

E-5 kullandım gidiş ve dönüşte , siz hangi rotayı kullanarak ulaştınız sirkeciye :7:

@halil atalay

halil nerelere pedaltınız anlatsana yahu bir kare foto yokmu birde sen bu metrobüse bisikletle nasıl bintin bi anlatsana yahu....

@Nedret Günaydın

niko sallama bende cevapsız çağrı yoktu bikere....

@Nedret Günaydın

Niko,

Beni neden aramadın ki ???

@AYTEKİN ERZAN

aytekin abi sabah 06:00 da çıktım evden ve soluğu edosk yanında altım ve hazırlarına yatım ettim sonra 06.30 gibi çıktık yola 7 gibi elmas kaptanı altık sonra e-5 karayolunu takip ederek sırasıyla avcılar,k.çekmece,yenibosna,şirinevler,bakırköy,merter,topkapı,şehremeni,çapa,aksaray,beyazıt,dikilitaş,sultanahmet,sirkeci,eminönü,karaköy,kuledibi,istiklal,taksim meydanı, burada edosk ayrıltık

daha sonra harbiye,şişle,mecidiyeköy,gayrettepe,levent,4levent,sanayimahallesi,maslak,tarabya üstü,tarabya sahili, pide bam, sahil yolunu takip ederek beşitaş'a kadar pedallatık

ben sonra ayrıltım karşıya geçtim ve idaaltepe maç gittim ama maç 1 saat erkene alındığı için ben maçın son 20 dakikasına yetiştim oynatıktan sonra kısa bir sohbet ve çay molası ve sonra atlatım bisiklete ve kısa bir yoltan sonra trenle söğütlüçeşme ye oradan metrobüs binmek için gittim durağa görevliyle aramızda geçen konuşma

ben : metrobüs bineceğim

görevli nası yani

ben doğru duydun metrobüs binmek istiyorum

görevli nereye koymayı düşünüyorsun bisikleti

bende sakat arabasını ve bebek arabası koyulacak yere koyacağım yani orta kapının olduğu yere ve bu konuda yazılmış bir emir var gün içinde yoğun olmayan saatlerde metrobüs,otobüs,metro, kullanılır diye büyükşehir yayınlatığı bir emir var dedim

görevli tamam ozaman dedi bilet altım kapıyı açtı

ben boş otobüsün orta kapısından bindim ve hemem sakat ve bebek arabası koyulan yere koytum bisikleti ve oturdum üstüne oradan kısa bir yolculuk sonrasında metrobüs edirnekapıya kadar gitiyormuş bende oradan otobüs değiştiremeçeğim için (kalabalık olacağıntan) zincirlikuyu da indim oradan aktarma yapıp avcılara orada beni bekleyen elmas abla ile beyliktüzüne oratan ev geldim

resimler edosk'da olduğu için bende resim yok

Berkero, Florya gezisi varmış, onları almaya gidelim mi Eminönüne ?

@tunacalis

Tuna arkadaşım,

Ben Sirkeci'ye gidip grupla buluşmayı planlıyorum, haberleşelim belki Berk ve Sezgin de katılır birlikte gidebiliriz.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

@ercan o&o

Berkle geliriz, ama sezgin çekilmez yol boyunca...

@tunacalis

Anı dondurmak ve tarihe geçmek için herzaman Sezgin'e ihtiyacımız var...

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

@ercan o&o

Ben aldım bi foto makinesi, sezgine gerek yok artık...
O florya parkında güvercinlere yem atsın...

elmas abla ile aytekin abi neden bamlandı ?????

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri