Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
hacı poyraz köye gidiyoruz milletin kafasını bulandırma
sabah 07:00 gibi ben ve sezgin florya tren istasyonunda olacağız

Scudo
arkadaşlar size yarın hayırlı turlar ben nezleyi üzerimden hala atamatım onun için gelemeyeceğim aslında yarış'a gitmeyi çok istiyortum ama bu hastalık başımdan atamatım gitti çarşamba'ya kadar inşallah iyileşirim uzak kalmamak lazım sizlerden

herkese iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@halil atalay

Bence de Carsamba'ya kadar iyiles Halil... Bak sezonu da acıyoruz zaten...ona gore...:)

ya beylik düzüne kıranmı geldi arkadaşlar herkes ya hasta yada yatışta
bugün sezgin kardeşimle acayip eğlenceli bi tura katıldık süper eğlendik ve ben ayrıyetten çok iyi antreman yaptım sezgin in blogundan fotoları görebilirsiniz
buarada Berk ve Halil arkataşıma geçmiş olsun dileklerimi sunar en kısa zamnda aramızda olmalarını temenni ederim
sevgiler herkese

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Herkese Merhaba...

Bugun oglumla birlikte her ikimizin de keyif aldıgı cok guzel bir gun gecirdik...

Bisikletliler Dernegi'nin duzenlemis oldugu sezon acılıs gezisi havanın da guzel olması sebebiyle cok keyifli gecti bizim icin...:):)

Uzun zamandır katılmadıgımız sucuk - ekmek mangal partisinin de sezonunu actık bu arada...:D:D:D

Gezimize ait fotograflara asagıdaki linkten ulasabilirsiniz...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=495306#post495306

çok güzel görüntüler elmas abla bu arada inşallah bizim yelekleri almışsıntır ?

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında yagıs gorunmedigi ve sıcaklık degerleri arttıgı icin bugun yani 04.03.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.03.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Baglar'daki ( Cennet civarındaki ) meshur Osmanlı cig koftecisine... Varıs noktamızda icine et konulmadan bulgurdan yapılan meshur cig kofte, icecek cesitleri ,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var....

Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Aytekin Erzan
3 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar.......Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@trinity72

Yaz beni de, gerçi dün akşam 30 km'lik rollerımda antreman yaptım ama neyse. Bide listeye eklendiğimde, ismimin üzerine tıklandığında Sezginin çektiği siyah -beyaz fotalardan biri olsun istiyorum.:D :D

GÜNAYDIN !!!

Bugün işten sonra bisikletle Bakırköy'e gidip bisikletime bakım yaptırmayı düşünüyorum. Bu sebeple " meshur Osmanlı cig koftecisine " giderken yanınızda olamayacağım. Fakat zaman uygun olursa bakımdan sonra " meshur Osmanlı cig koftecisine " uğrayıp dönüşü birlikte yapabiliriz.

Sayın kaptanım değerli arkadaşlar bu akşam lütfen tam kadro olalım hava ve yol durumu sürüş için gayet müsait herkese sağlıklı mutlu ve bereketli bir gün diliyorum görüşmek üzere....

Bu akşam size katılabilirsem ürün tanıtımımda olacak

Ürün tanıtımımdan sonra da çok yakın zamanda Silivri'ye gezi düzenlemek isteyeceğinize eminim :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: trinity72
günaydın komşularrrr :)

aytekin şu meşhur çiğ köfteci nerede tam olarak yerini belirtebilirmisin.

köftecinin yerini sefa biliyormuş,sağol aytekin.

gelme olayıda gurup isterse belki gelebiliriz.

sen gel yeterki ben seni mehter takımıyla karşılarım ya nikocum bu akşam gelirsen muhabbete doyamayacaksın ben sizleri davet edecektim aslında ben yazmadan sen görmüşsün devamlı çağırıyoruz gelmiyosunuz sefa yeri biliyo sanada kısaca tarif edeyim
metrobüs florya istasyonunun oradaki bp benzin istasyonundan giriyon hemen solda arada cadde üstünde tekirdağ köftecisi var ada on numara köte yapar hepsi temiz iyi çocuklar beylik düzü devamlı gelir kaptan elmas başta olmak üzere bazı arkadaşlar müdavim oldular diyebilirim hadi beklerim bi şey yemeden gelin

@AYTEKİN ERZAN

Emin misin Aytekin Abi ?

Yok Aç Gelirsek dükyanda Çiğ Köfte Kalmazda Ondan dedim :D:lick3::lick3::lick3:

@Sefa Yıldız

sefa yemek lafını duydunmu kıpır kıpır oluyorsun,maşallah :D :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri