Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
akşama kadar inşallah nezleten kurtulurum dün akşam maçdan sonra soğuk algınlığı oldu bende bakalım akşama ne olur hava yağmaz ise katılacağım yağarsa katılmayacağım

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Scudo
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında her ne kadar yagıs gorunse de tıpkı bugun oldugu gibi yagıs olmayacagı ihtimaline olan inancımızla 25.02.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 25.02.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Baglar'daki ( Cennet civarındaki ) meshur Osmanlı cig koftecisine... Varıs noktamızda icine et konulmadan bulgurdan yapılan meshur cig kofte, icecek cesitleri ,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Sinarit
4 ) Cuneyt Metin
5 ) 61 - Halil Atalay ( hava yagmazsa )
6 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@halil atalay

Bizim ekibin " Falcı Bacıya Kursun Dokturme " turunu yaptırması sart oldu artık...hahahahahahah :D :D

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında her ne kadar yagıs gorunse de tıpkı bugun oldugu gibi yagıs olmayacagı ihtimaline olan inancımızla 25.02.2009 Carsamba aksamı gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 25.02.2009 Carsamba

Guzergah : B.duzunden Baglar'daki ( Cennet civarındaki ) meshur Osmanlı cig koftecisine... Varıs noktamızda icine et konulmadan bulgurdan yapılan meshur cig kofte, icecek cesitleri ,cay ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Sinarit
4 ) Cuneyt Metin
5 ) 61 - Halil Atalay ( hava yagmazsa )
6 ) Hasan Bey ( hava yagmazsa )
7 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Herkese Merhaba...

Yagmur demedik, ruzgar demedik, soguk demedik ve turumuzu gerceklestirdik...Berk ve ben vardık tabiiki sadece... :):) Diger arkadaslar hava muhalefetinden dolayı gelemediler...

Benim bu tip havalar icin Sezgin'in su gecirmeyen ayakkabı procesini :) hayata gecirmem gerek..Bunu anladım...Dunya para verip aldıgım ayakkabı kılıfı hicbir ise yaramadı valla...cok guzel su icinde kaldı ayaklarım... :(

Bu arada meshur Osmanlı Cig Koftecisi'ndeki bayanlar cig kofte yeme sampiyonu hala benim...:D:D:D

Eve normal bir zamanda donduk ama uykum kactı bir kere...:(:(:(

@AYTEKİN ERZAN

:) nasıl olsa daha coook yagmurlu gunler var onumuzde ..bide yagmur pantolonu ile deniyecegim o aldıgım kılıfları bakalım...

Dun aksam astım ya kendimi...daha kim tutar beni...yagmur neymis ki...:D :D :D

Sevgiyle...

@trinity72

BAŞKAN seni ve BERK'i tebrik ediyorum valla;)
helal olsun size sizi kim tutar,ve şu andan itibaren sinarit ile yapacağımız uzun yol turuna senide almaya karar verdim,sen bir bisiklet turu için olmazsa olmaz bir bisikletçisin:D
bravo size,helal olsun,tebrik ederim,çok yaşayın
eeeee hepsi bu kadar şimdilik

@trinity72

bencede görecek daha çok yağmurlu günler var:D

@trinity72

nano kumaşlar var inanılmaz kesinlikle su geçirmiyor
ama fiyatlarıda inanılmaz tabii
istersen bi araştırayım

@AYTEKİN ERZAN

dun aksam eve dondugumde benim dolabı biraz karıstırınca Nike marka su gecirmeyecegini dusundugum bir alt gecti elime...bir dahaki yagmurlu turda deniyecegim onu...iyi sonuc alırsam onu giyerim artık...

@KOMBOZ

Allah hepimize uzun omur versin hep beraber gorelim insallaaaaaaahhhh... :D :D :D

iş yoğunluğundan ve havalardan dolayı turlara katılamıyoırum. Arkadaşlar bu havada tura çıkanlarada helal olsun valahi...:winkenlux

hop millet noluyo yatıştasınız napıyoruz bu hafta
yarış var yine yada poyrazköy ne diyosunuz.........

@AYTEKİN ERZAN

Ben bu hafta sonu sanırım hic bi yere cıkamayacagım...:(:( Eger olursa da surpriz olacak yani..:(:(

@trinity72

elmas kaptanın bir ilki bizle başarmasını isterdim
poyraz köy turu
robocop

@kudu

Ben de cok isterdim ama maalesef...:(:( insallah bir dahaki Poyrazkoy turuna...

Bu arada kimin ilki olacaktı bu ?? :) valla anlayamadım...???

Sevgiyle...

@trinity72

poyraza gidip gitmediğini bilmediğim için
öyle dedim
robocop

@kudu

Evet daha once Poyrazkoy'e hic gitmedim...

Bir son dakika gelismesi oldu...Yarın oglumla birlikte Bisikletliler Dernegi'nin sezonu acacagı Anadolu Yakasındaki geziye katılıyoruz...Oglum da bisiklete binecek yarın ve sezonu acacak yani... :) :D :D

Ana-ogul sezon acacagız...:D :D :D

Sevgiyle....

kaptan elmas
seni baharda bir daha düzenleyeceğimiz poyraz
köy turuna gerçekten bekleriz
bu arada bisikletliler derneğini kutlarım çok güzel bir anlayış robocop

@AYTEKİN ERZAN

Yooo, yatışta diiliz. Roller'da antreman yapıyorum ben :D:D:D

Yarın yağmur yok gözüküyor. Silivri yapalım mı arkadaşlar ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri