Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Persembe gunune kadar ( Persembe dahil ) yagıslı ve bugunde yagıs gorunmedigi icin 17.02.2009 Salı aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 17.02.2009 Salı
Guzergah : B.duzunden K.Cekmece Golbası Buyuksehir Belediyesi tesislerine... Varıs noktamızda tost,cay,B.sehir Belediyesi tesislerinin menusu ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Hasan Bey
6 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Scudo
@trinity72

Ben katılmayı düşünüyorum ama hava soğuk ve ıslak mı sanki?

@fairway

Sezgin genel olarak bizim de sevmediğimiz bazı uygulamalara yüksek sesle cevap veriyor hepsi bu. Tabi ki bu sitenin sponsorlarla ayakta durduğunu hepimiz biliyoruz ancak sorgusuz sualsiz direk olarak banlamak çok da zarif değil :(

@cuneytmetin

selam abiler
ben olayı anlayamadım ya nedir mevzu

@cuneytmetin

Cuneyt Selam,

Turkcell'in en son gonderdigi hava raporunda bugun yagıs gorunmuyordu...Su anda Atakoy'de de yagıs falan yok...

Soguk ile ilgili sıkıntı yasamadık bugune kadar...En azından kendim ve Berk adına bunu soyleyebilirim...Daha soguk havada cıkmıstık cunku...Sıkı gıyınmek ozellikle kafayı korumak gerekiyor...

Tek istemedigimiz sey yagıs...Yerler su an ıslak ama onemli olan surus esnasında yagmıyor olması bizim icin...

Aksam son duruma gore tekrar haberlesiriz bu durumda...Yagıs olmazsa soguk problem olmaz yani..

Selamlar...

selam arkadaşlar
bu akşamki tura gelebilirmiyim bilmiyorum ama sinarit ile birlikte niyetlendik
hava şartlarına bağlı

@trinity72

başkan meraba nasılsın

kemerburgazda arasıra kar yağıyor
havada baya bi soğuk akşam sanırım daha soğuk olacak
havanın kuru olmasından ziyade gözardı edilen bişey daha var soğuk havadan dolayı akşam don yapması sakıncalı olur bisiklet sürüşü için diye düşünüyorum
siz ne dersiniz

@KOMBOZ

Halil ile hemşehriydiniz siz dimi abi ? :D :D :D

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Persembe gunune kadar ( Persembe dahil ) yagıslı ve bugunde yagıs gorunmedigi icin 17.02.2009 Salı aksamı ( yani bu aksam ) gerceklestirilecektir...

Guzergah : B.duzunden K.Cekmece Golbası Buyuksehir Belediyesi tesislerine... Varıs noktamızda tost,cay,B.sehir Belediyesi tesislerinin menusu ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask,eldiven ve gece surusu olacagı icin arka far takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Hasan Bey
6 ) Cuneyt
7 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

Arkadaslar ,

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Hasan Bey
6 ) Cuneyt
7 ) Komboz
8 ) Sinarit
9 ) .......

@KOMBOZ

Abi " don " olayına hiç girmeyelim istersen. :D Yoksa her an bamlanabilirsin ( Halil'in deyişi ile ) :04:Gel biz buna " buzlanma " diyelim.

Baykal Abi'nin dediği doğru arkadaşlar. Birde " gizli buzlanma " diye birşey var. Yerde buzlanma olduğunu fark edemiyorsunuz. Ama dikkatli olduktan sonra problem olacağını zannetmiyorum. Ben bu tür havalarda bisikletle giderken arasıra çok kısa süreli arka fireni sert bir şekilde sıkıp bırakarak yolu analiz etmeye çalışırım. Bu gibi havalarda fireninizin tutması ve tekerleğinizin kaymaması önemli tabiki ama asıl önemli olan fren yapmaya gerek kalmadan veya en az firenle, fren mesafesini koruyarak sürüşünüzü gerçekleştirmek.

Arkadaşlar,

Bu gece başımı soğuktan koruyacak bir maske, bere vs. ihtiyacım bulunmaktadır. Bu konuda daha önceden alışveriş yapmış olan arkadaşlar beni nasıl yönlendirebilirler? Nasıl bir ürün almalıyım, nereden almalıyım vs. konularında yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler,

@cuneytmetin

Selam Cüneyt:)

Ben Tchibo'dan kar maskesi almıştım. 10 TL ye. Ama o tema biteli çok oldu. Daha önce burun, ağız ve boyun koruyan bir maskem vardı. 13 TL ye Pedal bisikletten almıştım ( Sirkeci'de ) Ama kaybettim.:( Gerçekten çok güzeldi. Dışı yağmurluk tarzı kumaştan ( böylece yağmur ve rüzgar geçirmiyor ), İçi müflon tarzı kumaştı. Motorsiklet aksesuarları satan mağzalarda bu maskelerden bulabilirsin veya bisiklet mağzalarında tabiki. Bu havalar için sana kar maskesi almanı tavsiye ederim. Çünkü kask deliklerinden kafana soğuk hava geliyor. Daha sıcak havalarda sadece burun, ağız, boyun kısmını koruyan maskeleri. Bugün için maske alma şansın yoksa, kafana şapka veya bere, burun-ağız-boyun kısmını korumak içinse atkı tavsiye edebilirim.

GÖRÜŞÜRÜZ

@BERKERO

Sağol biraderim. Akşam kafamızı üşütmeden evimize sağ salim dönelim. Ben iş çıkışında motorsiklet aksesuarı satan yerlere biraz bakayım. Umuyorum birşeyler bulacağım. Olmadı annemin ördüğü atkı bere takımını takacağım. :)

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
@BERKERO

BAKIN ARKADAŞLAR BİLEN BİLİYOR İŞTE NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞ BERK

SAĞOL KARDEŞİM BENİ Bİ TEK SEN ANLADIN
:)

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri