Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@trinity72

Yahu bir gün gelmedik neyden bahsettiğinizi anlamaz olduk.
Biri şu mevzuyu anlatsın.
Yoksa
"Benim için forum bitmiştir. Bidaha gelmem" çekicem hepinize :))

• Beğen
Tepkiler: szgn
Scudo
@fairway

selim merhaba dostum ;

bazı şeyler yaşanır ve o an her kez için bu yaşanılan ve yaşanmışlık çok güzeldir. bunu bir başkasına anlatmak , zordur , çünkü anlatarak bu heyecanı vermeyeceğini düşündüğünden , anlatmaktan çekinir. heralde bu yüzden kimse bunu yazmak istiğinde gözükmüyor. bir gün bir araya toplandığımızda gülüp eğlenebileceğimiz bir muhabbet olarak bunu hafızaya alalım. o gün geldiğinde bir kişiden değil de, herkezden dinle . eminim böylesi senin için de çok keyifli olacaktır .

sevgi ve muhabbetle . . .

@szgn

Abi bu nasıl bir yazma sitilidir böyle yahu... ,Vallaha içime su serpildi demek geldi içimden:)
Teşekkür ederim sezgincim. Fotoğrafların gibi yazılarında çok güzel.
Sende sevgiyle kal...:)
Not: Tanju abi hani dalmaya götürecektin benide? :) Merak ettim nasıl avlanıyorsunuz? Benden habersiz kaçıyosun varya alacağın olsun...:)

sayın grup bu hafta florya tesislerine gitemeceğiz onun yerine küçükçekmece tesislerine gitebiliriz orasıda göl kenarında güzel mekan gözüküyor netten hemde florya'dan daha uzak gibi

evet kaptan kılıç sende fermanı ver

@halil atalay

yüz oldu ne oldu baba ? :smile043:

artık bana ödül verirler site yönetimi

siteye yeni deli daha kazantırtık diye

• Beğen
Tepkiler: trinity72
arkadaşlar merhaba ;

farkettiniz mi , site yönetimi teşekkür bölümünü kaldırıp oraya reklam koymuş . reklamını yaptığı firma bisikletimle ilgili sorular sorduğum maillerime , cevap varmediği için gıcık olduğum bir firma . bu reklam da ,gözüme sokulurmuşçasına ekranımda dönüp duruyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. gözlerimi çok yoruyor , dikkatimi dağıtıyor . bundan sonra iletişim için yalnızca pedalsesini kullanıcam.

bilgilerinize.

• Beğen
Tepkiler: BERKERO ve fairway
@szgn

Sezgin nedir abi bu senin site yönetimi ile ilgili sıkıntın?
Neden banlandı szgn cevap verebilirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: Bixekolik
100 sefer söyledik,forum sponsorları sayesinde ayakta duruyor ve herkese hizmet ediyor.Herkesin anlayışına sığınıyoruz dedik.Bu neyin keyfi anlamıyorum.Ücretli üyeliğin mi var arkadaşım?Havaya civaya keyfi yorum yapıyorsunuz.

Çarpı işareti tarayıcının en sağında üstte.Basarsın sayfa kapanır,gider az reklamlı sitelere kusur bulursun.

bu yazıyı
murat reis yazmış yeni okudum
tüm pedalşörler
ister kabul
edelim
ister
etmeyelim
ama gerçek yukarda murat reisin yazdığı gibi
malesef
sitenin yaşaması için reklam
şart yoksa konuşamayız
bu site üyeli ve aidatlı olsa ki öyle bir durum yok
robocop

sezgin bu senin bamlanman (halilin deyişiyle ) eski bulvar gazetelerinin arka sayfa haberlerindeki kötü kadınların gözlerine kara bi şerit çekerlerdi onu hatırlattı ya

@kudu

Kudret Abi sana katılıyorum....Kesinlikle aynı fikirdeyim seninle...Arkadaslar gercekci olalım lutfen...

Hepinizi gercekci ve mantıklı olmaya davet ediyorum..:(

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri