Arkadaşlar herkese selamlar...
Az önce bizim grup istatistiklerine baktım. Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar altında - B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler... konu başlığı ile yazılan grubumuz
7,140 görüntülenme ile 2.
513 yanıt ile 1.durumda Yani en aktif grup bizim grup. HEYOOO....

)
Bu kadar kısa zamanda bu kadar aktif bir grup-ekip olmuşuz. (Bir zamanlar burası tarlaydı. Şimdi şehir oldu şehir.

)Buradan herkese teşekkür ediyorum. Bende dahil ekip üyeleri gezilere sürekli katılamadık belki, sayı azaldı zaman zaman, ekibe yeni katılımlar oldu. Sürekli olması çok iyi. Bunun nedeni bence İyi niyet ve samimiyet. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni(ve sanıyorum tüm üyeleri) sms atarak ve arayarak katılmamızı sağlayan Elmas a da çok teşekkür ediyorum. Sanıyorum en çok yazı yazan ve gezilere katılan kişi Elmastır. (pardon kaptan Elmastır.

) Ondaki inat(dallas yokuşunu Tanju abi minübüs ile bizleri çıkarttığı halde; "Ben bisiklet ile çıkacağım" diyerek göstermiştir.

) ve çabası olmasa herhalde katılım bu kadar olmazdı.
Not1: hasan (atalay) abi e-5 te bisikletli görmek heleki birde tanıdık olması çok güzel duyguymuş. Milletin araba içerisinde ve trafikte sana nasıl gıpta ile baktıklarını gözlerimle gördüm. Büyükçekmeceye götürme teklifimi kabul etmedin. Haklısın abi ben de olsam kabul etmezdim.

Not2: Tanju abi beni dalmaya götürecektin abi nooldu?

Not3: Bir gün Çatalca tarafı yapalım.
Not4: Aytekin Erzan abi senin performans baya iyi. Birdahaki sefere bence sezginin bisikletini ip ile seninkine bağlayın. Hem sen uzaklaşmamış olursun hemde senin performanstan birlikte yararlanmış olursunuz.

Sezgin bu konuda deneyimlidir abi merak etme.

Biz iki kişi çekmiştik. sen bence ona yetersin abi.
not5: İhlas marmara 2 veya 1. etap tan bir bisikletli arkadaş arıyorum. Yani halen arıyorum. 3200 konuttan bir tane foruma giren olmazmı yahu