Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tuna bence birazdaha erken orada ol. 19:45 fox citynin önünden kalkacağımıza göre 19:55 gibi orada olursan iyi olur. Bu arada Şu buluşma saatlerine de mümkün olduğunca uyalım lütfen. Beklemeyi hiç sevmiyorumda:( .

Scudo
bu hafta kaçkar bisiklet yarışına nasıl gideceğiz? mert kaptan grubunlamı yoksa gene daha önceki gibimi

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@BERKERO

:):) Sanırım ilgili kisiler mesajı almıstır...:D :D :D

Yarası olan gocunsun da denilebilir herhalde...:D :D :D

@halil atalay

Halil'cim aksam konusuruz bence bu detayı...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 04.02.2009 Carsamba aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Halil
6 ) Tuna Calis
7 ) Kirazlı
8 ) Cuneyt
9 ) Bixekolik
10 ) Komboz
11 ) Fairway ( gelmeye calısacak )
12 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 04.02.2009 Carsamba aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır. Ayrıca gece surusu olacagından on ve arka far bulundurulması da onemle rica olunur...

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Halil
6 ) Tuna Calis
7 ) Kirazlı
8 ) Cuneyt
9 ) Bixekolik
10 ) Komboz
11 ) Fairway ( gelmeye calısacak )
12 ) Hasan Bey
13 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
yahuuu trinity cumartesi günleri sabahtan turlar düzenlesende bende gelsem be yahu havanın durumuna göre planlarsın elbet bahar gelecek be yahu iyi turlar bol pedallar robocop karbon apaçi kudu

sevgili beylikdüzü ekibi aslında tüm forum bu akşam yaşadığımız bir talihsiz olaydan dolayı genç dostum sezgihan dan hepinizin huzurunda özür dilemek durumundayım bu akşam kendisiyle birlikte çıktığımız beylikdüzü yolunda onunla birlikte olduğumu unutarak kendi tempomla pedalladım sonuç olarak ara açıldı ve sezgihan buna bozulup geri dönmüş bu olayın kesinlikle kendisiyle alakalı olmadığını ve tamamen benim pisikoloji durumumla alakalı olduğunu belirtip kendisinden özür diliyorum ve lütfen bana küsmemesini istiyorum karar tabiki kendisinindir çok ilginç bir durum ama oldu birkere beni yeterince tanımadığı için bu durumu anlayamayacaktır ama böyle sezgihan samimi olduğumumdan emin olabilirsin dostum senden ne kadar hoşlandığımı ve sana ne kdar kanımın ısındığını grupta bilenler var gel bu talihsiz olayı unut gitsin seninle daha çok birlikte pedal basacağız senin gibi genç ve değerli bir arkadaşımı kaybetmek istemem kızgınlığında haklısın ama beni birazda daha tanıyınca durumumu anlayacaksın

halilciğim bu hafata yarışa gidiyoruz galiba çarşaçba gecesi neler konuşuldu ya birde fuara ne zaman gidiyorsun sen acaba grupmu gitsek fuarada cumartesi öğleden sonra olabilirmi

Arkadaşlar herkese selamlar...
Az önce bizim grup istatistiklerine baktım. Gezi ve tur duyuruları-Organizasyonlar altında - B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler... konu başlığı ile yazılan grubumuz
7,140 görüntülenme ile 2.
513 yanıt ile 1.durumda Yani en aktif grup bizim grup. HEYOOO....:))

Bu kadar kısa zamanda bu kadar aktif bir grup-ekip olmuşuz. (Bir zamanlar burası tarlaydı. Şimdi şehir oldu şehir.:))Buradan herkese teşekkür ediyorum. Bende dahil ekip üyeleri gezilere sürekli katılamadık belki, sayı azaldı zaman zaman, ekibe yeni katılımlar oldu. Sürekli olması çok iyi. Bunun nedeni bence İyi niyet ve samimiyet. Buradan herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni(ve sanıyorum tüm üyeleri) sms atarak ve arayarak katılmamızı sağlayan Elmas a da çok teşekkür ediyorum. Sanıyorum en çok yazı yazan ve gezilere katılan kişi Elmastır. (pardon kaptan Elmastır.:)) Ondaki inat(dallas yokuşunu Tanju abi minübüs ile bizleri çıkarttığı halde; "Ben bisiklet ile çıkacağım" diyerek göstermiştir.:)) ve çabası olmasa herhalde katılım bu kadar olmazdı.
Not1: hasan (atalay) abi e-5 te bisikletli görmek heleki birde tanıdık olması çok güzel duyguymuş. Milletin araba içerisinde ve trafikte sana nasıl gıpta ile baktıklarını gözlerimle gördüm. Büyükçekmeceye götürme teklifimi kabul etmedin. Haklısın abi ben de olsam kabul etmezdim.:)
Not2: Tanju abi beni dalmaya götürecektin abi nooldu? :)
Not3: Bir gün Çatalca tarafı yapalım.
Not4: Aytekin Erzan abi senin performans baya iyi. Birdahaki sefere bence sezginin bisikletini ip ile seninkine bağlayın. Hem sen uzaklaşmamış olursun hemde senin performanstan birlikte yararlanmış olursunuz.:) Sezgin bu konuda deneyimlidir abi merak etme.:) Biz iki kişi çekmiştik. sen bence ona yetersin abi.
not5: İhlas marmara 2 veya 1. etap tan bir bisikletli arkadaş arıyorum. Yani halen arıyorum. 3200 konuttan bir tane foruma giren olmazmı yahu:)

her şeyden önce tüm organizasyonlara imzasını atan insanları motive eden kaptan elması kutlarım bu kadar kısa sürede bu kadar tur en aktif grup olmak büyük başarıdır- bu gerçek bisiklete sahip çıkmak- bundan dolayı tekrar kaptan elması alkıışlarım hanımlarımız bu ülkeyi değiştirecektir dallas rampa canavarı elmas kaptan sizi kutlarım
ve onu yalnız bırakmıyan tüm b. düzü ve b. çekmece pedalşörlerine teşekkürü bir borç bilirim
robocop karbon apaçi

SELAM ARKADAŞLAR !!!

Yarın ben Kaçkar Bisikletin düzenlemiş olduğu Belgratta ki antrenman yarışını izlemeye gideceğim ( Mert Kaptan'ın organizasyonu ile ). 06:45 te evden çıkıyorum. 07:00 da fox city, 07:05 E-5 Bizimkent, 07:10 E-5 Migros tan geçerekten yine E-5 üzerinden giderekten 08:00 da Sezginle Florya tren istasyonunda buluşacağım. Buradanda duruma göre güzergahı birlikte belirleyeceğiz. Gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.

İletişim için telefon numaram: 05366841099

GÖRÜŞÜRÜZ !!!

• Beğen
Tepkiler: szgn
@BERKERO

Berk, ben 7:05 de bizimkent köprüsünün altında olurum. Görüşürüz...

• Beğen
Tepkiler: szgn
arkadaşlar merhaba ,

öncelikle bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ederiz .

gezi için ekibi toparlayan mert kaptanımıza , arka takımda güvenliğimiz ve keyifli sürüş için emek veren kudret abimize , birlik beraberlik ve dayanışma için bütün arkadaşlarıma ve belgrad ormanında bizi tezahüratla karşılayan ve ekip olarak bize hizmet veren , karnımızı doyuran , sıcak çaylarımızı içmemizi sağlayan ve en önemlisi yağmur altında hepberaber sohbet edebileceğimiz bir imkanı bize sunan aktif pedal ve ekibine sonsuz taşekkürlerimizle.

kötü hava şartlarına rağmen fotoğraflarımız :

(link)

sevgi ve muhabbetle

@halil atalay

Nerelerdesin Halilciğim. Haftasonu gözümüz hep seni aradı. Ayrıca senin şahsında tüm Beylikdüzü-Büyükçekmece gurubuna buradan çağrı yapıyorum:

Arkadaşlar nerelerdesiniz ? Hepinizi yağmurda bisiklet sürme keyfini yaşamaya çağırıyorum.:winkenlux

Ayrıca pazar sabahı Beylikdüzü-Avcılar istikametinde Avcılar yokuşunu Tuna ile çıkarken arabasıyla bizi görüp duran, her zamanki cevabıyla " birilerinin para kazanması lazım " diyen, nereye gidiyorsunuz sorusuna " Belgrat ormanına " dediğimde de " Yahu yürüyün gidin manyakmısınız nesiniz " diyerek bizden desteklerini esirgemeyen gurubumuzun müstesna şahsiyeti Pilot Mehmet Abi'ye de buradan teşekürlerimi gönderiyorum.:D :ha::cheer:

:):):)

Evet...Yasasın B.duzu ekibi...:) :)

Arkadaslar bu arada eger hava raporları dogruyu soyluyorsa yarın hava yagıslı gorunmuyor...Yarın icin alıskanlık olan tur planım var...:) :)

Veeeeeeee yarın aksam ki turda 1 gun gecikmeli de olsa bir dogumgunu partimiz olacak...:):)Dogumgunu kutlaması var yani...Pasta yemeye hazır olun... :):)

Her turlu bisiklet malzemesi hediye olarak kabul edilir...:D:D Ayrıca kac yasınıza girdiniz sorusu cevapsız bırakılacaktır...:D :D Tum dostları bekliyoruz...

Sevgilerimle...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri