Arkadaslar ,
Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 04.02.2009 Carsamba aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...
Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....
Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...
Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.
1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Halil
6 ) Tuna Calis
7 ) Kirazlı
8 ) Cuneyt
9 ) Bixekolik
10 ) Komboz
11 ) .......
Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...
@smee
Sevgili Smee,
En son Florya ziyaretimiz donusunde donus yolundaki bir takım sıkıntılarımızdan dolayı eve ( Beykent'e ) gec ulastık ( gece 12:00 ) ama bu hafta ne olur inan bilemiyorum...
Bu arada Kumburgaz'a geri donusun icin soyle bir ayarlama yapabilriz...Sinanoba'ya giden bir arkadasımızın aracındaki bisiklet aparatında senin bisikletin icin de yer var su anda...Yani Sinanoba'ya kadar bizdensin donuste...

Bu dogrultuda kararını bildirirsen sevinirim...
Selamlar....
@KOMBOZ
Baykalcım selam,
Ben seni listeden falan silmedim valla...Diger arkadaslara da sana da tur duyurularımızı zamanında ve hep aynı kanal ile ( sms ve forum uzerinden yani ) gondermeye devam ediyorum...Asıl bizimle baglantısını koparan sensin valla...Ama arada hepimizin hayatında oluyor boyle seyler maalesef...Seni tekrar aramızda gormekten cok mutlu oldugumuzu bilmeni isteriz...Bekliyoruz yarın aksam bu durumda...
Selamlar....