Scudo Sports

B.duzu ve B.cekmece civarı pedalseverler...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Ben de Florya diyorum.

Bu oylara göre son durum:

Florya : 4
Kumburgaz: 0
İran : 2

Arkadaşlar birkaç kişi daha İran derse ayvayı yedik. İran'a gideceğiz seve seve :p

bende fizan diyorum

bu haftaki kaçkar kış antreman yarışına biz çömezler gidiyoruz ve sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız belki sizlerden bişeyler kaparız

@szgn

sezgin dönüşte çiğ köfte partisi var bunu hatırlamanı isterim iran seferini istersen ertesi güne tehir et
sevgiler genç ve hızlı dostum bu arada 100$ verip arka lamba almışsın gelirken tak onuda görelim şunu herkesin dilinde

@AYTEKİN ERZAN

:D :D :D :D

Bu durumda Sezgin ve Tuna arkadaslarımız artık Kackar Kıs Antreman Yarıslarında bizlere bisiklette nasıl cömez olunmazı gosterirler diye dusunuyorum.....:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: BERKERO
Florya : 5
Kumburgaz: 0
İran : 2

OYLARINIZI BEKLİYORUZ.:D :D :D

@BERKERO
merhabalar..
oya gerek kalmadı sanırım florya acık ara önde skor 5-0 florya galip:D :D :D nerde nezaman bulusalım olurda yarın aksam cıkarsanız.
ben size sahildeki florya ispark yada tren istasyonda olcam sirkeci donusu isparkta bulusuruz olmazmı tşk...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 04.02.2009 Carsamba aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Halil
6 ) Tuna Calis
7 ) Kirazlı
8 ) Cuneyt
9 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

• Beğen
@trinity72

Başkanım selam kısmetse gelmek niyetindeyim
artık bizi listeden sildin galiba hiç aramıyosun

@BERKERO

bence çatalca :D

• Beğen
hmm florya gezileriniz ne kadar zaman alıyor? tahmini florya varış süresi, b.çekmece dönüş süresi ne olur? madem kumburgaza gelişlerinizde hiç rastlayamadık bir de bunu deneyelim bakalım...

Arkadaslar ,

Artık alıskanlık olan Carsamba turlarımızın bu haftaki bolumu hava raporlarında Carsamba gunu cogunlukla bulutlu gorundugu icin 04.02.2009 Carsamba aksamı ( yani yarın aksam ) gerceklestirilecektir...

Kimler gelebilir ?? Ben listeyi baslatıyorum....

Bulusma Yeri : Fox City Alısveris Merkezi onu 19:30
Migros E-5 ustu ( inisin baslangıcı ) : 19:45
Tarih : 04.02.2009 Carsamba
Guzergah : B.duzunden FLORYA'ya ... Varıs noktamızda cay ,biskuvi,evden getirdiklerimiz ve en onemlisi bol sohbet muhabbet var.... Donuste hemen hemen tum katılımcılarımıza guzel yokus ( Haramidere Carrefour onu E-5 ustu ) idmanımızda mevcuttur...

Onemli not : Gezilerimizde kask ve eldiven takma zorunlulugu vardır.

1 ) Ben Trinity72
2 ) Berkero
3 ) Aytekin Erzan
4 ) Sezgin
5 ) Halil
6 ) Tuna Calis
7 ) Kirazlı
8 ) Cuneyt
9 ) Bixekolik
10 ) Komboz
11 ) .......

Listenin cogalmasını bekliyoruz arkadaslar....Daha hızlı iletisim icin cep numaram 0533 326 26 91 Gizli numaradan yapılan aramalara cevap verilmez...

@smee

Sevgili Smee,

En son Florya ziyaretimiz donusunde donus yolundaki bir takım sıkıntılarımızdan dolayı eve ( Beykent'e ) gec ulastık ( gece 12:00 ) ama bu hafta ne olur inan bilemiyorum...

Bu arada Kumburgaz'a geri donusun icin soyle bir ayarlama yapabilriz...Sinanoba'ya giden bir arkadasımızın aracındaki bisiklet aparatında senin bisikletin icin de yer var su anda...Yani Sinanoba'ya kadar bizdensin donuste... :D :D Bu dogrultuda kararını bildirirsen sevinirim...

Selamlar....

@KOMBOZ

Baykalcım selam,

Ben seni listeden falan silmedim valla...Diger arkadaslara da sana da tur duyurularımızı zamanında ve hep aynı kanal ile ( sms ve forum uzerinden yani ) gondermeye devam ediyorum...Asıl bizimle baglantısını koparan sensin valla...Ama arada hepimizin hayatında oluyor boyle seyler maalesef...Seni tekrar aramızda gormekten cok mutlu oldugumuzu bilmeni isteriz...Bekliyoruz yarın aksam bu durumda...:) :)

Selamlar....

@AYTEKİN ERZAN

aslan abim benim;:p aynı mahleden olmamız bana gurur veriyor biliyor musun. seninle her yola giderim .:D aslan abim, köfteler yine senden dimi ,:rolleyes: valla bende sipali naş .:( arka fara da 100 değil 150 $ verdim .:eek: isterseniz 50 $ a hepinize aynısından alırım. siparişlerinizi dörtgözle beliyorum .

sevgili beylükdüzü ekibi ve sayın kaptan herkese selamlar
sizlerin oralardan buralara gelmeniz gerçekten büyük cesaret hepinizi kutluyorum fakat sizlerden bazı istirhamlarım olcak eğer mümkünse
öncelikle gece turu olacağından lütfen duyurularda eldiven ,kask ve ışıklandırma (ön arka) diye belirtin bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum
tabii yedek iç lastik pompa v.s bunları zaten söylemeye gerek yok ayriyetten eğer bir aksilik olmazsa yarın sizin başlama noktanıza kadar gelip size eşlik etmeyi düşünüyorum ve yanımda birde süpriz bir arkadaş olabilir birde lütfen herkes kredi kartı ,elektrik,su,doğal gaz v.s faturalarının son günü ise yatırıpta gelsin çünkü tam muhabbetin ısıındığı anda kalkmak zorunda kalmayın şöyle geniş geniş oturalım yahuu ve sn kaptan sizde sele altı arka lambanızın pilini değiştirin artık arkadaşlar başka şuan aklıma gelen bişey yok eğer olursa yazarım yine görüşmek dileğiyle herkese selamlar

halil ciğim
sana bişey söylemek istiyorum ben
bugün bana özelden mesaj yolladın birkaç kez
çok sağol ama orada yazdıklarını herkesin bilmesinde bir sakınca yok bence
bilakis senin merter den b.çekmece arası pedalladığını herkesin bilmesinde fayda var diye düşünüyorum inşaallah bunu hergün yapabilirsin seninle gurur duyuyoruz
ayrıca trabzonspor klübü de ülkemizin güzide klüplerindendir ama o bayrak oraya olurmu sence göz bebeğimiz ordumuzun bir yapısının üzerine umarım trabzonspora ceza kesilmez neyse
halil aman binmeye ara verme çok iyi bi tempo tutmuşsun yaza kadar böyle devam et yaza seni kimse tutamaz kendine iyi bak sevgiler yarın görüşürüz

@AYTEKİN ERZAN

aytekin abi bayrağı astığımız yer 2 dünya savaşından belkide önce yapımıştır ben bayrağı oraya asmamın nedeni herkes görsün diye çünkü bazı kişiler Trabzonspor büyüklüğünü tartışıyor o nedenle asılmıştır oraya hem yakın bir zamanda orası ağaçlantırma kampanyası yapacağız üye olduğum site tarafından kanpanya başlatacağım bordomavi.net'de benden haber bekliyor

evet abi turları kesindisiz yapmamlazım çünkü eğer bu sene şampiyon olursak son hafta maçına buradan pedallayarak gitmek istiyorum 6 günde gitmem lazım şampiyonluk hecayecanı tam anlamıyla yaşamak istiyorum

yarın akşam görüşmek üzere arkadaşlar

Arkadaşlar merhaba,

Benim lambam yok :River-102 Ben gelmim mi :brutal324
Bana sezgin şu 150 $ lık lambalardan bana da alsana, ucuzmuş.

Tuna

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@tunacalis

Haydeee...:D :D :D Arka lamban olursa iyi olur tabiiki ama Sezgin sana ciddi bir indirim yapar gibi geliyor bana...:D :D :D

@halil atalay

Yaw Halil sen asmıssın olayı....:D :D Ben korktum valla hedefinden...:D :D :D

6 gunde Trabzon valla tebrik ederim...:D :D :D

He bu arada seni o aksam yani Pazartesi aksamı Selim arabasıyla eve donerken E-5 ustunde gormus bana da anlattı...Temposu gayet iyiydi , epeyde hızlı idi diye de soyledi ...Aramızda "Helal olsun valla" dedik yani... Hani bunu da buradan duyurayım istedim diger arkadaslara... :):)

Selamlar....

@AYTEKİN ERZAN

Kaptan'a yapılan uyarılar dikkate alınacaktır...:D :D

Isıklandırma konusu ile ilgili olarak Sezgihan arkadasımız bize yardımcı olacaga benziyor...150 $ lık lambaları bize 50$ a temin edecek insallah... :D :D :D Bu arada lambaların gercek fiyatını daha once Sezgihan'dan bu lambalardan alanlar biliyor...zuhahahaha:D

Ikı lamba satsa bizim ekiptekilere 2009 yılı boyunca tum Florya ziyaretlerimizin yeme - icme masraflarını Sezgihan finanse edebilecektir diye dusunuyorum...:D :D :D

Seviyoruz seni Sezgihan...:)

Faturalar konusuna gelince ne yapalım gulu seven dikenine katlanır...Anca beraber kanca beraber...Birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin gibi cesitli atasozlerimiz soz konusu olabilir... :D

Yanınızda getireceginiz surpriz arkadasın kim oldugunu ben sahsım adına cok merak ediyorum valla...:):):)

Selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Ben saat 20:05'de E-5 beylikdüzü (bizimkent) köprüsünün altındayım. Berk biliyor, rumeli kavağı gezisinde orda buluştuk....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri